Type something and hit enter

author photo
By On

Assalamualaikum !!

huhu.. lalala..

hari nk ceghita misteri lagi nihh.. huuuu..

*on background music seram..

ok.. korang tahuu !!

dlu pernah ada kisah hantu Highland Tower ..

haha..tk jadi laa nk buat seram...*aku laak yg seram sorang2..

dnga cite.. misteri Highlan tower tu.. sbb ada lebih 40 org yg meninggal dunia kaan..

di sbabkan oleh bangunan tu yg runtuh..

kisah selanjutnya aku tk dpt kenal pasti.. mungkin korang ada nak cerita kat aku kerr ??

aku nih..kdng2 suka gaak follow cite hntu nihh.. tp klau dah malas..

memang taak laa kaan..

kisah villa nabila tk stop lgi..kisah highland tower di ungkit kembali..

cuma kena jaga iman kita laa.. jgn takut berlebih lebihan jerr..

jgn lebihkan rasa takot tu kat makhluk..tp hanya utk ALLAH...

paham ??

sekian, xoxo :P

p/s : sejuk , dan demam :(

nak anak cm nih boleh ?? *berangan saat.. hahaha

Jom komen dibawah

Comments
4 Comments

4 comments

avatar

tak berani nak nengok cerita seram..takut :)

avatar

ubai ni mcm tau2 jer..dyh bru lpas tgok highland tower -_- bru sngt2

avatar

best sgt ke movie highland tower tu??hmm tgk mcm boring je..hehe.tak sabar nak tgk cte penanggal..
btw terjah sini jap ye..

Click to comment