Aku terawang-awang !!

27 November 2013



Assalamualaikum !!!

korang sihat kerr ??

hehe..rsa cm lama jaa tk update blog kan..

errmmm..

sejak dua tiga dan empat menjak nih.. aku terasa cm aku nih terawang-awang lagi ..

mcm lost skit laa..terutama study..masih tercari2 rahsia study yg berkesan utk aku..

risau weeh..

sem nih lgi susah dri yg dlu.. sbb dah naik thun kaan.. mana ada yg akan senang daah..

entah laa..korang ada style study yg best2 tak ?? share laa ngan aku..

hehehe..




tp yg aku nmpk skung nih..aku kena hafal bnyak..n then baru aku akan paham..

aku nk try guna cara tu laa..doakan aku eh..

korang exam bila ??

oh yaa..SPM dah habis ke blom ?

Malaysia dah cuti skola eh ??

sorry lupa nk upfate =.=""

study kat Uni kat Msia best ker ?? nak tau gak..

aku pernah msuk dlu tp sat jaa laa..dlm sebulan lebih cm tuh..lps tuh truih flu mai mesir nihh :)

apa2 pun..kena ingt gak..keutamaan kita sbgai pelajar adalah study..btul tak ??

tkot benda2 lain yg mngganggu gugat kedudukan kita sbgai pelajar laak nnt kaan..

ok..lah.. sekian, xoxo :P

p/s : tgh mencari tajok2 gempak nk update blog,,hehe

2 ulasan:

  1. kita sihat walafiat alhamdullilah..kita dah 2 thn dah abis study hihi kat M'sia je :)

    BalasPadam

Kataubaid© .