Aku Suka Merapu !!

4 November 2013

Assalamualaikum !!!

yeeaayyy !!! aku suka merapu !!!

hahaha..entri kali nih pun nk merpu gak sbnrnya.. tp tk mau laa...

korang suka merapu tak ?? aku  suka merapu kt dlm alam maya jerr.. kat luaq sorry laa..

orang yg rapat ngan aku jerr tahu aku ni kuat merapu atau tak..

kadang nk release stress jaa , ubai buat cm tu..klau tak..tk de laa smpai cm tu..

merapu just for fun ... tuk timbulkan suasana meriah..

menyakat atau mngusik dan sbgainyaa..

kdang2 klau korng perasan laa..komen aku kt blog korang pun..kdng2 merapu gak kan.. hehe

hehe.. mangsa terbaru adk dayah ^_^  korang google search kanvaskehidupan.blogspot.com .. t korang tgk blog dia..cantik pink kalerr..gitu..

haha.. seronok cite pasal dia tertinggal bas..hehe..padan mukaaa... cewaah..tk de laa..melawak jerr ya adk dayah !! adik  ker ?? sama umo jerr.. huhu.kawan blogger yg suddenly meet at the blogger group in fb..

haha..ok..lah..nmpk kan aku dah makin melalut ke alam lain dah nih..so, nak chow laa..ada kelas nihh.. PBL..nak buka case baru hari nih..Pasal paru2 gak..t aku update pnyakit apa kat page aku ya..klau nk tau..kena laa like page aku kt sblh kanan nihh..yeerr... klik jerr..tk susah..hohoho..

ok..sekian, xoxo :P


p/s : 4 Nov 2013 perbicaraan Mursi..doakan beliau menang.. :')


3 ulasan:

  1. hoho..tertinggal bas yer??tu pengalaman yg x bole dilupai tu..hehehe...adk?eh2 dayah n ubai sme umo ok..hahaha..sama la kita..dayah pn kuat merapu..hehehe btw,kta kn kwn.. =)

    BalasPadam
  2. takpe dik, merapu tak salah asalkan kita tak sakiti hati orang lain. Akak pun biasa merapu kadang2 hehehehehe.

    BalasPadam
  3. dari entry pon mmg nmpk kaki merapu :P hahaha.. gurau~ :P

    BalasPadam

Kataubaid© .