Type something and hit enter

author photo
By On
Assalamualaikum !!

yaahoooo !!

hehe..bukan yaahoo tuuu..

tapi yahoo.com

haa..yahoo mail korang tuh dah berwajah baru laa !!

sorry laa kalau aku lambat update hehe..sbb aku jarang buka..

siap boleh pilih theme lagi..nak tgk aku nya..


haa..akunya mesti laa kaler hijau.. !! kahkahkah..

korangnya cm na ?? buka laa account korang lakk ^^

ok. nak habaq tu jaa..

sekian , xoxo :P

p/s : kenyang makan makanan kat open house tdi..huhu..kat sini pun boleh msak nasi goreng maaa...huhuuhu

:P

Jom komen dibawah

Comments
6 Comments

6 comments

avatar

Ya, dah lama saya perasan sebab setiap hari saya akan semak kotak emel.

avatar

yeka.. hehe..ketinggalan zaman laak saya nihh..hehe

avatar

alahai...yahoo mail da lame berkubur.. tak leh nak tengok la perubahan ye...hehe

avatar

theme dia nad suka warna biru2 lupe da mcm mana haha sebab jarang bukak :)

Click to comment