Yahoo berwajah baru ??

Assalamualaikum !!

yaahoooo !!

hehe..bukan yaahoo tuuu..

tapi yahoo.com

haa..yahoo mail korang tuh dah berwajah baru laa !!

sorry laa kalau aku lambat update hehe..sbb aku jarang buka..

siap boleh pilih theme lagi..nak tgk aku nya..


haa..akunya mesti laa kaler hijau.. !! kahkahkah..

korangnya cm na ?? buka laa account korang lakk ^^

ok. nak habaq tu jaa..

sekian , xoxo :P

p/s : kenyang makan makanan kat open house tdi..huhu..kat sini pun boleh msak nasi goreng maaa...huhuuhu

:P

6 ulasan:

  1. Ya, dah lama saya perasan sebab setiap hari saya akan semak kotak emel.

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeka.. hehe..ketinggalan zaman laak saya nihh..hehe

      Padam
  2. alahai...yahoo mail da lame berkubur.. tak leh nak tengok la perubahan ye...hehe

    BalasPadam
  3. theme dia nad suka warna biru2 lupe da mcm mana haha sebab jarang bukak :)

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.