Segmen Aku Menulis Bukan Kerna Nama

6 Oktober 2013


Assalamualaikum..

hari ni ubai join segmen dari kak annaz..

first time join segmen yang ada task cm nih..huhu..tp siyes simple jer..

tujuan ubai menulis ??

sebenarnya adalah untuk suka2 jer.. nak share ngan org lain..kadng2 tuh ada benda yg kita boleh ckap or cerita terus kat org lain..tp kadng2 ada masa yg kita terpaksa guna medium2 lain utk smpaikan matlamat kita.

lgi pula , ubai teringin nk jadi penulis gak.hehe.. sebb apa ? entahlaahh..mungkin sbgai permulaan nih just utk try n error..mungkin selepas nih misi lain yg nk di selesaikan dlm penulisan..

ubai pun bukan laa terer sgt nk tulis.. just lebih mudah guna ayat2 yg kita selalu guna dlm perbualan dengan masyarakt,kita gunakan balik dlm penulisan kita kan..snang nk masuk org ckp gitu... hehehe..

ok kot pnjng nih..hehe..klau tk cukup bgtau yerr.. huhu

sekian, xoxo :P

p/s : korang yg baca entri nih..pa lgi klik gmbr kat atas tuh..n join..nk baca gak sbb apa korang menulis nih..huhu..ubai dah, hgpa bila lagi ?? huhu

7 ulasan:

  1. menarik ni ubaid. cx nk join jgk la. :)

    BalasPadam
  2. Slmt bersegmen.. mcm best juga segmen ni. nnti nk join juga lah.. :)

    BalasPadam
  3. Tq sebab sudi memeriahkan Segmen ini...
    Good Luck

    BalasPadam

Kataubaid© .