Pemenang Segmen Jom Follow by Kataubaid !!

5 Oktober 2013


Assalamualaikum..

hari ni nak umum siapa pemenang2 yang bertuah Segmen Jom Follow by Kataubaid .

maaf sbb lambat sgt umum , ada masalah teknikal skit.. huhu

korang mesti nak tau hadiah kan..

tempat pertama hingga ketiga akan dpt

**topup RM 10setiap sorang dan tersenarai dlm bloglist kataubaid utk bulan ini.

**tempat ke 4-10 lak akan tersenarai dlm bloglist kataubaid. 

agak2 sapa laa yang menang k .


orait di umumkan pemenang Segmen Jom Follow by Kataubaid tempt pertama hingga ke-3



berikut adalah tempt ke-4 hingga ke 10.


tahniah !! buat pemenang2 sekalian..

yg tk menang , nnt ubai buat lgi , korang join k !!  huhu..

maaf laa sbb hadiah yg tk seberapa tu utk korang.. next time i will improve it..huhu

untuk pemenang pertama sehingga ke-3 korang diminta utk hantr details kat fb page kataubaid. 

Nama : 
Url Blog :
Jenis Top-up yg korang guna k :

cth :

Nama: sekian sekian.
Url blog : sekian.cm
Jenis to-up : celcom..

harap korang dpt buat segera k .huhu.. t ubai bgi top-up tu yer ^_^ sblum 10 oct 2013 ya.

sekali lagi , terima kasih semua sbb sudi joined segmen ubai . maaf klau ada kekurangan k..first segmen yg dpt smbutan yg hebat bgi ubai ^_^

seronok dpt kenal kawan2 blogger..harp lepas nih sudi2 laa jenguk2 blog ubai ya !! 

sekian. xoxo :P

p/s : akhirnya keluar jugak pemenang nih yer..thankz skali lgi.. :)

9 ulasan:

  1. tahniah kepada yang lain....salam kenal.

    BalasPadam
  2. tahniah buat mereka........

    BalasPadam
  3. Tahniah kepada semua pemenang ..

    BalasPadam
  4. tahniah semua pemenan..syukur alhamdulilah rezeki kita..t kita send detail kat fb ubai..
    thank's ubai.insyallah kalau ada segmen ubai kita meriahkan lagi k ;)

    BalasPadam
  5. Tahniah kepada pemenang :)

    BalasPadam
  6. wahhh...c katak pun dapat jugak (9)... hehe..tahniah kepada pemenang yang lain.. :)

    BalasPadam
  7. thankz semua sbb sudi joined !!! :)

    BalasPadam

Kataubaid© .