Musim Haji Bermula !!

4 Oktober 2013

Assalamualaikum !!

Pergi Haji !!!

wah2..smngat kita nk p haji nih..tanam azam , aku nk phaji masa aku masih muda..sbb bnyak tmpt kita nak ziarah nnt kan..

bru2 nih nmpk kompleks tabung haji kt blkng umah aku nih full ..aku ingtkan ada function apa ker..hehe..rupanya flight pergi haji dari airport penang ke madinah hari tu..

so, bnyak laah family2 hantr bakal haji dan hajjah utk ke airport..meriah btul suasana time tuh..

huhu..moga kita juga dpt pergi ke sana juga Insyaallah ^^

rindu kita melihat kaabah , bila laa rindu ini akan terubat.

rindu kita ingin menziarah Rasulullah yg kami cintai..moga kami dpt pergi menziarah baginda S.A.W .

rindunyaa rindu rindu.. inilah cinta sejati kita.. cinta ALLAH dan cinta Rasulullah S.A.W.
Tgk kaabah pun dpt pahala ^^
semoga kita smua peroleh haji mabrur insyaallah ^^

sekian. xoxo :P

p/s : jemput like page ubai yer ^^

jemput klik--> #HavaianasWeek http://my.sharings.cc/p/4RyNZ

4 ulasan:

Kataubaid© .