Type something and hit enter

author photo
By On
Assalamualaikum !!!

cm na korang ??? sihat ??

bila sebut pasal chatbox mesti korang terfikir kan chatbox dlm blog korang kan..haa..betul laa tuu

hari ni jom share komen2 yg menarik yg ada dalam chatbox korang tuh ??

cm dalam chat box aku , yg selalunya

" singgah dan follow sini "

" dah follow sini "

" nice post "

" jalan2 kat sini "

" singgah malam "

" klik iklan "

" singgah "

tk terkecuali iklan2 yg terlalu bnyak kat cbox aku nih.. :'(

tp bila bca balik komen2 kt cbox tuh..kdng2 aku tergelak sorang2.. haha..

xcited nk ke blog korang..sbb ada link, so , senanglaaa aku nak TERJAH !! hehe

rajin2 komen laa kat blog aku nih.. heehehe

*aku lebih suka komen kt entri..korang tinggal link blog skali yer..

sbb cbox aku dicemari ngan iklan2 yg pelik2 tuh..sedeeh laa..

hehe..

sekian, xoxo :P

p/s : entri tah pa pe jerr.. :P


Jom komen dibawah

Comments
10 Comments

10 comments

avatar

hehe kita tak ada cbox sbb tak reti buat ;)

avatar

try buat.. hehe..tp kena hati2 laa..t iklan bnyak laakk :)

avatar

iklan bnyk sngt..ase nk buang je cbox..tp syg sbb mlalui tu je yg bole kita comunicate dgn blogger lain =)

avatar

btul 2 btul.. cbox pling snang nk terjah blog blogger yg lain kan..

avatar

owh terbaik tu ... done klik tabung anda $ :)

avatar

iklan selalunya guna ayat yg xboleh blah.. "sekian lama menantimu" hekhek

ubai guna la shout.busuk pulak.. aefa dah tukar da.. sbb stress dgn cbox tu..

avatar

best kerr ?? nnt nk try gak laa... :)

avatar

best sbb boleh block link iklan.. hihi

avatar

huhu.. ^^ t nk try laa.. ^^

Click to comment