Komen yang menarik di cbox

Assalamualaikum !!!

cm na korang ??? sihat ??

bila sebut pasal chatbox mesti korang terfikir kan chatbox dlm blog korang kan..haa..betul laa tuu

hari ni jom share komen2 yg menarik yg ada dalam chatbox korang tuh ??

cm dalam chat box aku , yg selalunya

" singgah dan follow sini "

" dah follow sini "

" nice post "

" jalan2 kat sini "

" singgah malam "

" klik iklan "

" singgah "

tk terkecuali iklan2 yg terlalu bnyak kat cbox aku nih.. :'(

tp bila bca balik komen2 kt cbox tuh..kdng2 aku tergelak sorang2.. haha..

xcited nk ke blog korang..sbb ada link, so , senanglaaa aku nak TERJAH !! hehe

rajin2 komen laa kat blog aku nih.. heehehe

*aku lebih suka komen kt entri..korang tinggal link blog skali yer..

sbb cbox aku dicemari ngan iklan2 yg pelik2 tuh..sedeeh laa..

hehe..

sekian, xoxo :P

p/s : entri tah pa pe jerr.. :P


10 ulasan:

  1. hehe kita tak ada cbox sbb tak reti buat ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. try buat.. hehe..tp kena hati2 laa..t iklan bnyak laakk :)

      Padam
  2. iklan bnyk sngt..ase nk buang je cbox..tp syg sbb mlalui tu je yg bole kita comunicate dgn blogger lain =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. btul 2 btul.. cbox pling snang nk terjah blog blogger yg lain kan..

      Padam
  3. owh terbaik tu ... done klik tabung anda $ :)

    BalasPadam
  4. iklan selalunya guna ayat yg xboleh blah.. "sekian lama menantimu" hekhek

    ubai guna la shout.busuk pulak.. aefa dah tukar da.. sbb stress dgn cbox tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. best kerr ?? nnt nk try gak laa... :)

      Padam
    2. best sbb boleh block link iklan.. hihi

      Padam

Dikuasakan oleh Blogger.