Game Terhebat Abad ini !!

Advertisemen


Assalamualaikum !!

" Game TeRhebat Abad Ini "

overnyaa tajuk.. hahaha..

"Subway surfers "

"Temple Run"

"Candy Crush "

"Minion Rush "

haa..4 game nih..smua da dlm fone aku..hehe..

kalau boring2 boleh la main kan..

skung aku tgh jinak2 dengan candy crush..tp sedehj laaa dok stucck kat level 2 puluh wapa ntah..tk habis lagi.. aku tau..korang dah lebih bnyak dri aku kan..sorry to say .i just strt playing that game..hahaha *tk mau kalah gak.hehe..

tp yg bestnya game nih.. boleh uji otak kita..stress betul.. haha

Subway surfers..best giloss.. try download.. dlu aku stkt dpt 2ratus point jer.. tp skung dah boleh dpt ribu2.. haa cm na..ehh.mana da aku men tipu,,,hehe..

aku apply skills time aku men minion rush..hhuuhu..lps tuh bru coint aku nk bnyk2.. hehe..

minion rush lakk cepat hang ... mals nk men...hehe..

temple run 2 , kira legend laa..masa first2 kluar dlu..smua pakat dok download kan..hehe..last2 kena tinggal cm tuh jer..

anyway..ni just sharing..klau da game best..komen kt bawah yerr ^^

sekian, xoxo  :P

p/s : apsal fone aku cepat panas eh..bila men game :'(

sorry tk update gmbr skali..internet slow.chrome jam laak..errmm :'(

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments