Entri ke 200 !!


Assalamualaikum !!

excited laaa !!! hehe..

klau nak tau nih entri ke 200 dlm blog nih !!

start dari 2010 smpai skrng 2013 ..bru 200 entri !!

hehe..syukur gak laa..sbnrnya ni blog kedua aku.

blog yg first dah lama lakk aku stop ..klau tk silap aku strt ngn blog tuh thun 2008 ..haa 5 tahun dah berblogging rupanya..cuma 4 bulan nih yg aku active semcm jaa kan..hehe..

oklah sempena 200 entri nih .. jom kita buat game nak ?? 

game apa yg ubai nk buat ?? haa.. game klik-klik iklan !!

ala , senang jer.. tp tk da hadiah laa kan..

hadiahnya msuk earning iklan korang laaa.. hee


syarat dia simple jer 

1. copy picture atas nih, buat entri dan paste kan dlm entri tersebut dan backlink ke entri nih * korang dah cekap kan..hehe

tajuk entri : ' SEGMEN KLIK-KLIK #200 '

2. klik


**dalam entri korang buat cm nih gak k ^^ max : 5

3. Follow blog nih *tk wajib k.. feel free to do so ^_^

4. pastekan link entri korang tuh kt bwah nih yer !!

5. like page blog nih * tak wajib gak ^^ ikut  korang k !!

objective : 
1. seronok2 .

2. nak tmbah kawan bru .

3. nak eratkan hubungan ngan kawan2 yg dah lama berkawan ^_^

4. tingktkan traffic blog masing2 ^_^

5. nak raikan entri ke 200 aku * hahaha..over je kan aku nih..tp suka hati laa..blog aku..huhuhu..wekk.. :P

tu jerr kot..

tarikh tutup smpai 29 oct 2013 jam 11.59 pm !! tp klau nk teruskan juga..di alu-alukan !!

bukan senang kita nk buat cm nih lgi kan..

insyaallah , aku akan klik korang punya iklan walaupun dah habih dah..asal ada org yg join ^_^

ok..selamat bersegmen laa kot.. hahaha..tk tau nk ckap apa dah..

sekian , xoxo :P

p/s : xcitednyaa.. hehe..dah 200 !! sapa nk bgi hadiah !! di alu-alukan..huhu

4 comments:

  1. hehe ada2 ja ubai..insyallah t kita join ya :D..semangat nie

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. ke-200 ?? wah bnyaknyaa tahniah !! hehehe..

      Delete

Powered by Blogger.