Terkini : Hempas Anak kerana Game online !!

Assalamualaikum

HEMPAS ANAK KANDUNG KERANA GAME ONLINE !!

WHHHAAATTT !!!, mesti korang terkejut kan bila baca benda ni..klau tk terkejut , buat2 terkejut k.. hahaha..

dlm HM hari ni,30 sept . ada laporan mngatakan ada seorang Bapa ni sanggup menghempas anaknya kerana anaknya tertutup permainan atas talian (online games kott ) .

kisahnya cm ni, si bapa keluar kul 5 ptg dan balik smula ke rumah kul 6.30 ptg.sblum kluar ,dia biar game dia tuh atau tab dia terbuka..bila pulang, Dia mendpti anak dia tgh main tab dia. apabila dia dapti permainan atas talian nya tertutup..dia jadi marah.. dan terus memukul anaknya sendiri..

melihat kejadian itu , si ibu pula dtng utk menyelamatkan anaknya itu..tp si ibu pun kena marah n kena maki hamun. alhamdulillah, si-ibu telah membuat laporan polis..

adess, entah laa sbb pa laa sanggup buat cm tu kat zuriat ko sendiri haa !! tk kesian kerr..hello !!! anak tu lebih bernilai dari permainan online hang tu laa weh !!

sakit hati tau !! sakit !! sakit !! korang rasa tak apa yg aku rsa..

smoga budak tu tk trauma dngan kejadian ni, tkot msa depan budak itu trganggu klau dia trauma.

harap si bapa tu ,insaf.. sedarlahh yg mana yang berharga utk selama2nya dan yg mana sementara..

menangis aku malm nih.ceewaah.. yg mana dah berkeluarga !! bertindak laa ikut logik akal..hal dunia jgn besarkan..tp besarkan laah urusan akhirat..anak,suami, isteri itu adalah anugerah..esok di akhirat,kita akn ditnya smua itu..

haa!! nak kawen senang !! tpi tanggungjawab spnjng perkahwinan itu laah nk kena jaga !!

**cewaahh..cm aku dah kawin lak kan..hahahaha..oklah..sayang la kluarga anda !! ^_^

p/s : sorry ter "emo " lakk.. hehehe

4 comments:

  1. omg .. macam2 berlaku sekarang ni .. tq bro jadi followers blog saya .. sekarang saya dh masukan link blog saudara di blog saya http://brotherssam.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Kerana game pun sampai nak pukul anak.. Memang tak baik lah..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.