:: SEGMEN :: Blog Walking Bersama Kataubaid


 
ASSALAMUALAIKUM..

 alhamdulillah..hari nie tergerak hati nk buat segmen nih..ntah ttb jer..aku harap ada yg nk join yerr..huhu.. tujuan aku buat nie adalah sbb nk maintain traffic blog kita juga..bila ada yg selalu dtng blog kita..t bru consistent org yg visit blog kita kaann..sbb tu tk de due date.. huhu

so , syarat2 dia mudah2 jer..

1 . follow blog ubai .

2. like fan page kataubaid. kat belah kanan blog nie..


3. korang copy banner dan backlink ke entri ni k and buat entri pasal segmen ni k.


4. tajuk entri mestilah " Segmen BW bersama Kataubaid "


5. tinggalkan link entri korang kt ruang komen blog aku nie k..


aku hrp kali nie ada yg sudi join..huhu..nnt ubai keluarkan list yer..senang laa nnt kita nk berblog walking yer..


p/s : entri tk yah panjng2 pun..simple pun tk pa..huhu..
   

Selamat join bloglist ini  !!

4 comments:

Powered by Blogger.