PERHATIAN !! Pelajar Malaysia yang BELAJAR Di Mesir !!


ASSALAMULAIKUM, 

kali ni post psal student2 mesir..tp yg bukan student mesir pun boleh jer nak baca..hehe..sbb kot2 da family yg study kat mesir boleh laa bg info ni kt depa naa..

Sperti di janjikan , KEMENTRIAN PENDIDIKAN MALAYSIA (KPM) telah mngeluarkan borang on9 
utk pelajar2 msia di mesir untuk mnyambung pelajaran mereka di Malaysia..

borang on9  pun baru jer buka pukul 5 tdi..so, masih hangat lgi..so, klau korang nak isi [ KLIK SINI ] untuk ke borng on9 terus..klau korang nak gi ke laman web KPM [ KLIK SINI ] ..

Permohonan dibuka hari ni smapi 8 oct jam 12 tgh hari..so, korng boleh fikir dlu msak2..sblum buat permohonan..baca dlu syarat2 KPM tu k..

all the best !! pray4egypt !!




p/s : buat istikharah n tny parent dlu k ^^


4 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.