Penulis akan mati , tp hasil penulisan akan kekal !!


Assalamualaikum !!

Selamat malam buat smua !!

fuhh hari ni adalah hari memenatkan btul laa..penat bukan buat keja pun..penat tido bnyak sgt.. hahahaha..

bila bangun jer.. blurr memanjng..kahkahkah

Esok dah hari ahad kan..

kawan2 aku smua dok siap sedia dah beli barang2 umah utk bawa balik ke mesir..aku jerr yg dok terjegak lagi..hahaha..aku balik lmbt lgi insyaallah..tp kena buat list dah kan nak beli pa2 kan..

Sos cili * kat mesir bnyak sos tomato jerr.pak arab tk suka pedas2..
perencah nasi goreng
sup bonjot

dan mcm2 lagi nk kena bawa..tk pe, da masa lgi..korang mesti jeleskan sbb aku tk strt kelas lgi..kihkihkih *kalau tk jeles pun , buat2 jeles ya.. huhu

t bila dah strt kelas..tak leh laa nk update entri2 bru ..mungkin kena kurngkan.. sbb my subject is a bit tough .

tp aku on jerr fb.. t korang like page aku.t aku update info kt sana.. *skung tgh nk update game Man U hehe..

" penulis akan mati tetapi apa yg ditulis akan kekal " - kata saidina Ali ..

so, hati2 dlm menulis.. huhu..kalau tulis benda baik , org suka t dpt pahala , bila dpt pahala , ALLAH suka , bila ALLAH suka , masuk syurga , bila masuk syurga hati bahagia..huhu..

selamat menulis wahai blogger sekalian !! jumpa lgi !! ^_^

*hehe..cm last entri laakk..kehkehkeh..da lgi sblan laa sblum strt kelas..huhu..




p/s : korang !! aku nk try buat segmen laa.. tp kali nie aku nak bagi hadiah yg tak seberapa kt korang sebelum aku balik mesir..agak2 apa laaa yg aku nk bgi kan..hehe..

benda simple jaa..korng selalu dpt..tp ada kerr yg nak join ?? kalau nak join cer komen kt bawah nie.. t aku buat segmen tu..nk buat survey..huhu..

jgn lupa like page aku.. ^_^


6 comments:

Powered by Blogger.