Menghitung hari kepulangan ^_^

17 September 2013


Assalamualaikum !!!

Bismillah.. hari ni ari selasa 17 sept 2013 ..

hari kerja bermula , hari study pun dah mula...hehe..so, all the best and good luck tuk smua..

ikhlaskan niat kerana ALLAH..insyaallah dpt pahala..jadikan amal kerja kita harian itu sbgai ibadah..dengan niat smua itu kerana ALLAH..itulah beza seseorng yg berilmu atau tk..skung dah tau..kan..so, amalkan selalu..huhu

nk melalut lagi sbnrnya..tp cm tk da point lakk..sejak dua tiga menjak nie...entri aku merapu kan.. haaihh...harap2 tak lagha laa kan..ok..tiket flight aku nk booking dah..so, kena siapkan mental dan fizikal pulang ke bumi para anbiya..

rindu sebenarnya kt sana , mcm2 aku belajar..korang pun dah tau..aku rsa ,aku dah cite kan..tk pe la..massa pulang sudah hmpir tiba..lpas raya haji insyaallah..

ok..lah..korang mesti sibukkan..bca sikit2 sudah..utamaka kerja ya..jangan skip laa..ingt , klau anda suami yg suka skip kerja tnpa sebb..nnt tiap bulan korng dpt gaji..agak2..halal tak gaji tu  n korang bg mkan anak2 n isteri korang ??

sbb tu laa anak2 degil..isteri kuat melawan..sbb tk da keberkatan dlm rezeki kita.. ni bukan aku ckp k..ustaz ckp..so ,renung2kan.. aku single mingle lagi...hohohohoho...

ok..jumpa lgi !!

piramid dri jauh.. ^_^

nie dekat sinai tk silap.. huhu

poyo jerr depan camera.. :P

ni aku..tgk tgn org tuh..hohoho..

rmbut aku pelik2 kan..mcm prof. klon dalm cicakman dah..hahaha

p/s : 21 Sept ni aku buat segmen yeerr..insyaallah.. ^_^

4 ulasan:

Kataubaid© .