Esok Cuti !!! ^^


Assalamualaikum !!!

hari nie 20 sept..patutnya esok aku dah nek flight balik mesir..tpi dah tuka hehe..dah laa..mk off kejap pasal mesir2 nih..hehehe..mesti korang muak n bosan kan..hahaha..

hari ni dah jumaat ,esok sabtu lusa ahad.. haha..*knapa ngan aku ni.. =.="

enjoy laa korang punya cuti k..luang masa ngan family korang..yg masih da parent tuh.. call laa diorang kt umah tu..kesian kat diorng..rindu kat anak2 dpa..parent tk kan ganggu urusan kita, so, tanggung jwab kita nak call diorng kan..

esok masih ada..tp belum tentu untuk kita..

sentiasa ingt balik tujuan hidup..ustaz2 selalu kata tajdid niat selalu..tkot terpesong niat kita kan...so, jom2 tajdid molek2 deh..korang tau maksud tajdid ??

tajdid tu perbaharui..haaa..trus simpan dlm otak ..klau tk mau lupa..bgtau kawan, adik ke abg ka..t lama2 kita ingt laa..hehe..*vocab arab tuk hari nie.huhu..

selamat bercuti !!! ^_^

**weh, korang ..tau tak cara nk buat doodle ?? aku dah try guna photoscape..ok laa..tp nk kaler tuh aku tak tau cm na..hehe..harap2 da sudi mmbantu..lgi satu IDM aku nie mintak serial number bagai..cm na nak elak benda nie eh..tlong2 !! hehe

p/s: korang jemput like page aku k..huhu..sbb sjak dua tiga menjak nie..aku suka gak online page aku..huhu..misi utk lengkapkan 100 like..hehe

No comments

Powered by Blogger.