Sambut Raya !!






Assalamualaikum kawan2 !!!

wah2.. dah lama aku tk update blog..rindu lak kat blog nie.. huhu.. ngan korang2..pembaca blog aku yg disukai huhu..

how your raya ?? happy ?? best ?? duit raya dpt bnyk tak ?? aku dpt sikit jerr tahun niee..waa...tp tk pe laa..dah besa kan..tk kesah sgt , yg aku kesah adalah rasa silaturrahim dengan sepupu sepapat ngan pak cik n mak cik aku smua..maknanya dngan family besar laa..maklum laa atuk ngan nenek dah lama pergi menghadap ilahi..tk yah laa tngkap touching2 raya2 cm nie kan..hehe...doakan yg terbaik tuk depa di alam sana..Al-Fatihah..

Aku dah cerita kt korangkan aku raya kt na kan..klau korng tk baca lagi kan...KLIK SINI ..Aku bru je balik dari melaka..teman bapa aku nk g kursus kt sna..kami p ngan family laa..alang2 tu jalan2 skali laa..jlan tepi sgai tp tk nek pun river cruise..hehe.. jlan2..penat jalan2..aku pun pi juga mini malaysia..kt situ bnyak rumah2 tradisio
nal setiap negeri kt msia nih..tp tmpt tu mcm sikit jerr..da umah2 jer..mungkin tk abih lgi kot ..t bila dah siap t bnyak kot info2 yg kita boleh dpt kan..

ok laahh..aku tk mau membebel bnyak sgt..hehe.. korang tgk je laa gmbr2 aku nih k.. huhu..slmt menonton cewahh..hehe.










haahaha..cantikkan melaka..

p/s : korng rajin2 komen blog aku k.. t aku jalan2 blog korng.. hewhew..nk increasekan balik readers blog nihh...huhu..slmt bekerja n bercuti !!

14 comments:

  1. Selamat Hari Raya :)
    storystorynadya.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Salam,

    Done follow you back, thanks ya.
    Selamat Hari Raya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm...

      thankz yaa.. hehe..selamat hari raya juga!

      Delete
  3. Replies
    1. dah jalan2 kt blog.. huhu..dah follow gakk.. :)

      Delete
  4. Terbang melayang dari blog & mendarat di sini ('',) Salam Ziarah, & jemput ke blog ya : Blogger Sekalian, Tolong Zam Sound Budak Blogger Baru Ni Boleh Tak?

    ReplyDelete
  5. singgah sini..selamat hari raya..
    Done follow..meh singgah ke blog sy
    nurham.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah follow..try tgk ubai ismail.. huhu

      Delete
  6. selamat hari raye ^_^
    evadanial.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. slmt hari raya gak..

      dah follow kak..hehe

      Delete
  7. aku sendiri tak pernah jalan-jalan melaka ni..cambest je ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik sbnrnya melaka nih.. kena rajin jalan kaki la..hehe

      Delete

Powered by Blogger.