HashTag MesirAku !!

Assalamualaikum kawan2..

wah2.. korang buat pa tuh ?? sibuk keja ker or sibuk study.. hehe..

malam nih aku nak share ngan korang smua.. mngenai #MesirAku..mesti hgpa tk taukan..haa benda fames kt twitter jer..tu pun dalam kalangan budak2 msia yg study kt mesir.

tujuannya adalah utk mngimbau kembali pengalaman selama tinggal di mesir..lagi pula , sbgai tanda yg kami rindukan mesir dan ingin pulang ke sana..sedihkan bunyinya..huhu..haa..men aku tunjuk apa yg kami dok komen kt twitter..usha pic nih k..huhu




hehe..kalau korng budak mesir..korng akan lebih paham.hehehe..tk pe...korng tgk bertpa kmi rindunya kami kt mesir...jom doakan mesir ya..huhu..

p/s : husni mubarak mantan presiden mesir dikatakan akan dibebaskan..sprt yg aku jangka, bila ikhwanul muslimin dah di haramkan baru laa akan berlaku Pilihan raya baru mesir..ALLAH..kwan2 doakan kemnangan Islam..(^_^)v

2 ulasan:

  1. semoga Islam memperoleh kemenangan.. lucu je baca tweet student tu sume.. kalau x silap diorang kena tangguh sem kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan2..hehe..yg bru nk msuk U sana kna tngguh satu sem..yg dah lama kt sna..tk sure lgi cm na..:)

      Padam

Dikuasakan oleh Blogger.