#105



Assalamualaikum..

hari ni ubai nak buat entri yg ke #105.. perghh..bnyaknyaa yg ubai dah tulis..harap2 bermanfaat tuk smua k.. alang2 dah smpai 105 entri nih kan..ubai ingt nk jalan2 blog2  kwan2 blogger yg lain so, korang tulis jer link blog korang kt komen bawah nie k..t ubai dtang melwat yer... huhu..

satu lgi, kalau sudi korang klik iklan2 kt blog ubai nih..n jgn lpa bgtau..t ubai klik balik korang punya iklan..huhu..system cm nih menrik kan..haha..klau tk mau pun tk pa.. sbb kita boleh juga dpt info dri iklan2 yg kita klik tuh..kdang2 kita buat don know jer kan..

harap lpas nih kita boleh berkawan dgn rapatnya...t  boleh laa kita share info2 tuk pembaca blog masing2 kan2.. huhu..k . laah nak melalut tuh jerr..*mesti korng kata "krik krik krik krik " ubai nie kan..haha..tk pe laa..just nk seronok jaa..

ok..see u all kt blog korng !!! huhu..




                   

p/s :: doakan egypt.. doakan bg kami  boleh smbung bljar kt egypt gi k..:'(






Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.