hye smuaa !!

Assalamualaikum..alhamdulilah.. hri ni dpt juga aku nk update blog yg dah lama bersawang ni.. hehe..

aku pun alhamdulillah sslmat smpai di Penang.. uhuuhu.. missing dis moment..ok lah bkan nk ckap sgt psai aku balik ni.. sja jaa..seronok2.. nk smbng ngan hgpa smua..*tukaq loghat..:P

pa kata hri ni aku ajaq satu benda simple ...aku rsa hgpa pun dah tau kan cara nk printscreen melalui lappy kan..mungkin ada yg tak tau lgi kan..simple jerr...

1st step :

tgk kat keyboard korng tu..ada tak btton " PrtSc ".. aa.. tkan button tu k..

second :

next , buka software paint 

third :

paste kt situ n then

fourth :

abih laa.. hehehe..

selamat mencuba..

skdar sharing jerkkk..

huhu..doakan kejayaan aku k..huhu.. 

t aku update lain yerrr..

assalamualaikum..

2 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.