Cinta High Class

Assalamualaikum..

bismillah..insyaallah hari ni aku nak kongsi sikit laa psai novel yang bru aku baca ni..*sbnrnya dah lama dah..bru tringt nk update.. hehe..



Aku dpt buku ni time aku pre-med dlu..msa tu Fatimah Syarha mai UPM..masa tu juga laa...aku jumpa dia..n dpt sign dia.. huhu

Novel ni adalah karya gabungan antara Fatimah Syarha dan Dr. Farhan hadi.. yang mana kedua2nya adalah suami dan isteri..

dlm karya ni mngetengahkan bagaiamana Nilai cinta kita yg perlu diletakkan ditempat yang tinggi..bkan semata kerana nafsu,hingga kita gadaikan cinta kita..

Cinta high class membuktikan kita ni serius dlm menjaga hati dan persaan kita dari anasir2 tak elok..selain itu mempersiapkan kita untuk menerima cinta yg terbaik dan cinta yang hakiki..

Klau nk tau bagaimana kisahnya..beli la satu..n then start reading..siyes best..kisah mngenai Dr.Musleh dgan Isterinya Qaniah..serta 2 org cahaya mata mereka..bagaimana kesudahannya..anda yg baca yg mngetahui..huhu..

baru suspenkan..hehe..t kita share2 lagi ya..novel pa yg best2.. huhu..slamat membaca....






Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.