Type something and hit enter

author photo
By On
Assalamualaikum semua..

hari ni aku nk cerita pasal birthday..Pa tu besday ?? bila mai ja besday , umur kta dah meningkt satu tahun..rumah ckap p laaa... kubur cakap mai laaa...

hari ni aku just nk share gambar2 besday kawan2 aku kt mesir..latest 29/4/2013... haha..paling hardcore...jom layaaannnn..

Besday Zikri..



Besday hafiz..


kan dah kena coklaattt...

yeaahhh.. bait hanana

reaaddyyyyyy !!!

siap hg hapih..

dah ready nk kena..hahaha

manddii teloorrrr...

Besday firdaus..tk msuk laakk.. gmbr 2 entah ke mana...hehehe..t klau jumpa edit balik..anyway..ni la..kawan2 aku..hebat2 belaka depa2 ni..*makcik n pak cik nk buat menantu boleh la...hehe..

doakan kami berjaya di dunia dan akhirat insyaallah..jumpa lagi..

Sekian..Wassalam..


Jom komen dibawah

Comments
2 Comments

2 comments

avatar

haha..teringat zaman sekolah asrama dulu..kalau malam ni sambut birthday...memang pi nyorok kat tempat paling ceruk sekolah..takut kena tibai dengan member..member pulak dok cari satu sekolah..last last kantoi gak..XD

5 personaliti seorang bapa

http://iniblogabangkamil.blogspot.com/2013/05/5-personaliti-seorang-bapa.html

avatar

hehe..tahun bila tu ?? huhu

Click to comment