Mutiara penawar hati..

assalamualaikum..pa khabar ?

hari ni aku tk tau nk post pa pun.. hehe.. just nk sembang2 je ngan hampa smua..

so, hari ni aku nk tny hgpa..sihat tak ?
hehe..
ok.. hari ni dah masuk bulan 3.. hampir sminggu lebih gak aku tk update blog ni kan.. hehhehe..entah lah, nk kata malas tu..ermm.. mungkin kot.

so, cm na Malaysia ?? rinduuu lak kat Malaysia.. :'(.. sabar ubai !! tk lama lgi,klau da rezeki balik gak.. huhu..

situasi kt Malaysia mcm agak tegang ya..kita focuskan terus ke Sabah ,negeri di bawah bayu.. subhanaallah, hnya doa ja mampu ku kirim dari sini..smoga korang smua tabah..buat yang gugur di medan prang..smoga syurga milik kalian.tk mampu ku balas jasa kalian..

hati-hati lah. jgn lekang dgan doa.. mulut sblum ni asyik bergelumang dgan dosa...jom hiasi dgan doa dan zikir kepada-Nya..sayang kita kpada mereka tk terkira..

sedih dgar dan melihat suasana hening dan sayu dgan kehilangan org yg tersayang..Insyaallah, pasti da gantinya, tak di sini..pasti di sana.. :)

ok lah..skdar nk timbul cakna korang mngenai isu Negeri sabah ni..lpas ni jgn berhenti doa k..bantu skdr mampu..

dah masuk bulan 3 ni..maknanya, result Spm n Stpm akan kluaq..pergh.. xcited kan diorng skung ni..aku dah rasa time SPM dlu..2 tahun sudah..masa tk leh ubah, dan tk leh nk ulang..wish u all, best of luck k..solat hajat banyak, solat taubat dan doa.. k..insyaallah, da rezeki, dpt result terbaik..kejayaan yg sbenar bukan ada pada result..tpi kejayaan abadi di hari akhirat..

waallahua'alam

sekian, jumpa lagi !! *lambai2..



ubaidullah

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.