PBL 8 : The Aznors !

20 Disember 2012

Assalamualaikum,

 alhamdulillah, syukur pada ALLAH dgn rahmat dan nikmatnya , kita still hidup dan bernafas.Selawat dan salam keatas Baginda Rasulullah S.A.W dan ahli kluarga serta sahabat baginda .

Apa Habaq ? aku kt sini alhamdulillah sihat2 ja..huhu..
insyaallah hari ni just nk share ngan korang psal hari last PBL aku kat mesir ni tuk Sem 1 ja..hehe ..da banyak lagi Sem yang menanti.5 /1/2012 n kami exam final..lmbt lgi..thun depan tuu..weh ubai ! skung pun dah 19/12/201.. tk brapa lama lgi ja..doakan kejayaan aku k..Bila smpai masa nk exam ni, kdng2 aku rsa mcm tk percaya kt diri aku..kdng2 dok mai perasaan mcm risau n bla bla bla.. haha..aku harap korang doakan aku k ..
dah2, skung aku nk cerita skit PBLmate aku ni..depa ni hebat2 belaka.. akdng2 segan kot tgk diorang hebat2..hehe.. anyway let start with Bahij (Abg sulung ) , Naim ,Farhan n Aku ..then adik2 kitaorng Anuar , Faisal , Haziq ..tuk akhawat lak : Akma , Aimi , Aqilah dan Eliza ..

fact # : tk da Aimi , melainkan ada Akma disisi  dan tk da Aqilah melainkan Eliza di sisi.. haha.. unikkan diorang.. haha..anyway..memang best kwan ngan korang..


Ni kwan2 aku !!Naim,Farhan m Aimi tk da laa..hehe

klau nk tny minggu yg paling depa akan ingt : pastinya minggu Anuar jdi chairperson..haha..start dari hari tu..Anuar jdi bahan ktaorng...haha..sorry Anuar !! :P

Hari last PBL kitaorng, da wat makan2 skit..hehe..that is the first time aku wat dessert,Borio Strawberry !! huhu..nk tgk dak ?



NI strawberry !! skung winter , so bnyak lah buah ni..nyummy !!

 They Again!!


Ni makanan yg kami bawa !! Nasi Lemak tak msuk dlm picture ni lak..hehe


Ni dia nasik lemak !! huhu..

Semoga persahabatan kita tk stop kt sin ja la kan..good luck and ALL the Best !! Sorry for Evrything and Thankz !!

rasanya stkt tu je kot entri aku kali ni..doakan kejayaan kami smua dlm exam kami nnt .. Insyaallah ^^

maaf klau da salah silap terkurang ka..k..nak resepi borio ? hehe..klau nk mintak la..cikgu yg ajar resepi ni mesti bangga !! xie xie !!

sekian, wassalam

ubaidullah.


Jom Like page ni, syukran alaik ^_^
</

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .