RASMI! Lee Kwang Soo Tinggalkan Runningman.

 RASMI! Lee Kwang Soo Tinggalkan Runningman. Terkejut juga bila keluar berita ni hari ni. Yela dah hampir 12 tahun tengok runningman dan nama Lee Kwang Soo tetap akan menjadi sebutan dalam setiap episod. 

Kini secara rasmi, pelakon dan pelawak, Lee Kwang Soo akan keluar dari Running Man. Sedih tu sedih lah juga kan. Mana tak nya, dia yang dok ceriakan family runningman tu. lepas ni kalau tak da macam manalah agaknya kan.

RASMI! Lee Kwang Soo Tinggalkan Runningman.


Lee Kwang Soo meneyertai Runningman sebagai ahli tetap pada tahun 2010 lagi dimana waktu itu rancangan tersebut baru mula siaran.

Berita keluarnya Kwang Soo dari running man ini diumumkan sendiri leh syarikatnya yang mengurus kariernya.

Pada 27 April, label pelakon Lee Kwang Soo King Kong oleh Starship mengesahkan dalam kenyataan media rasmi bahawa bintang itu akan meninggalkan 'Running Man' SBS.


Agensi itu menyampaikan,


"Kami memberitahu bahawa Lee Kwang Soo akan meninggalkan pemeran 'Running Man' SBS setelah rakaman terakhirnya pada 24 Mei.


Setelah terlibat dalam kemalangan kereta tahun lalu, Lee Kwang Soo telah menerima terapi fizikal secara berkala; walaupun masih menjalani rawatan, ada kalanya dia merasa sukar untuk menjaga keadaan fizikal yang terunggul semasa penggambaran 'Running Man'. Hasilnya, Lee Kwang Soo mengadakan perbincangan panjang lebar dengan staf produksi, kru, rakan-rakannya, dan juga agensi tersebut, dan akhirnya sampai pada kesimpulan bahawa dia memerlukan masa untuk pulih, baik secara fizikal dan mental.


Kerana ia adalah program yang disebut Lee Kwang Soo sebagai rumahnya selama 11 tahun terakhir, sukar baginya untuk mengambil keputusan ini. Namun, itu tidak dapat dielakkan ketika mempertimbangkan niatnya untuk menunjukkan imej yang lebih baik kepada penonton di masa depan.


Kami dengan tulus mengucapkan terima kasih kepada semua penonton atas cinta yang mereka tunjukkan kepada Lee Kwang Soo di 'Running Man', dan Lee Kwang Soo berjanji akan menyambut anda sekali lagi dengan gambar yang cerah dan sihat. "

Kembali pada Februari 2020, Lee Kwang Soo terlibat dalam kemalangan kereta, mengalami patah di pergelangan kaki kanan. Hasilnya, dia mengambil bahagian dalam penggambaran 'Running Man' dengan pemeran selama beberapa minggu.


Adakah RunningMan akan terkubur selepas ini? atau akan ada ahli baru yang akan meninggalkan runningman juga?

Sama-sama kita nantikan.



Related Posts

أحدث أقدم