GAMBAR DAN HARGA HONDA CR-V 2017 - CANTIK DAN MENAWAN !

Ubai Ismail
GAMBAR DAN HARGA HONDA CR-V 2017 |  Selepas mengeluarkan Model Honda yang baru pada Januari 2017 iaitu Honda BR-V , kini syarikat automotif Honda kembali dengan mengeluarkan model baru iaitu Honda CR-V 2017 . Pasti ramai peminat kereta honda menantikan model baru bagi Cr-v ini kan . sebelum itu , jom kita layan dulu GAMBAR DAN HARGA HONDA CR-V 2017

GAMBAR DAN HARGA HONDA CR-V 2017GAMBAR DAN HARGA HONDA CR-V 2017

GAMBAR DAN HARGA HONDA CR-V 2017

GAMBAR DAN HARGA HONDA CR-V 2017

**gambar sumber Paultan.org

HARGA HONDA CR-V 2017 !


RM 179, 511 hingga RM 217, 974

Untuk pengetahuan korang , Honda CR-V ini belum lagi di lancarkan di Malaysia . jadi mungkin akan ada perubahan harga nanti .

Honda CR-V ini juga di datangkan dengan 7 tempat duduk menggunakan formula 2-3-2 . Jadi ia adalah antara model tumpuan untuk 2017  ini . Seperti yang kita tau kan , Honda CR-V merupakan jenama yang telah lama berada di Pasaran berbanding Honda BR-V .

Jadi, Honda CR-V ini adalah merupakan sambungan atau model baru bagi jenama Honda CR-V . Melihat dari persaingan sekarang, Banyak jenama kenderaan automotif mula mencari solusi untuk mengeluarkan kenderaan jenis MPV yang trending dan elegan .

Mungkin kerana permintaan yang tinggi terhadap kenderaan jenis ini di pasaran. Jarang kita tengok jenama-jenama besar mengeluarkan kenderaan MPV atau kenderaan 7 tempat duduk yang bersifat besar. Macam dulu kita ada Toyota Unser yang besar dan tinggi .

Berbanding jenama yang ada sekarang ( keluaran terbaru ) , kebanyakkannya adalah lebih sporty dan sesuai dengan jiwa muda penggunanya .

Kesimpulannya .


Amacam ? menarikkan GAMBAR DAN HARGA HONDA CR-V 2017 , boleh dah kita simpan duit untuk beli Honda Cr-v 2017 yang baru ni . Dalamannya yang luas dan menarik pasti menjadi tumpuan rakyat malaysia bila di lancarkan nanti .

Sekian .