HONDA BR-V YANG MENAWAN !


HONDA BR-V YANG MENAWAN ! | Jenama model baru Honda iaitu Honda BR-V sudah setahun lebih dalam pasaran Asia tenggara. Cumanya tahun lepas baru di lancarkan di Malaysia. Aku terima respon positif dari pengguna Honda dan jenama lain mengenai model baru Honda BR-V ini . Ramai yang memuji Design kereta baru ini .

Pasti ramai yang tertanya-tanya mengenai Harga Honda BR-V ini. memandangkan ia begitu cantik dan menawan menyebabkan kita rasa nak memilikinya . betul tak ? hehe

HARGA HONDA BR-V DI MALAYSIA !


Harga Honda BR-V ini bermula dari RM 85,000 . Honda BR-V mempunyai dua model yang di pasarkan iaitu Honda BR-V 1.5L E dan Honda Br-V 1.5 L V . kedua-dua model ini mempunyai harga yang berbeza mengikut spesifikasi masing-masing. Berikut merupakan Harga Honda Br-v Di Malaysia


HARGA HONDA BR-V DI MALAYSIA !


SPESIFIKASI HONDA BR-V MALAYSIA ! 


Rujuk Pautan ini

Warna Honda BR-V di MalaysiaHARGA HONDA BR-V DI MALAYSIA !

Honda BR-V di datangkan dengan 5 warna yang berbeza mengikut cita rasa pengguna terkini. Berikut merupakan Warna yang di tawarkan kepada anda jika anda ingin memiliki kereta cantik Honda Br-v ini.


  • Lunar Silver Metallic
  • Modern Steel Metallic
  • Taffeta White
  • Golden Brown Metallic
  • Dark Ruby Red Pearl * ni lawaSememangnya design Honda Br-v ini menarik sangat. kalau korang pernah tengok di jalan, nampak macam smooth ja model Honda Br-v ini. Kalau tak silap, Honda ada buat promosi untuk model Br-v ini. Korang rujuk iklan Honda ya. Aku tak sempat nak tengok.

VIDEO HONDA BR-V MALAYSIA !
Boleh tak aku masukkan Honda BR-V ini sebagai salah satu model kereta yang menarik untuk tahun 2017 ini ? korang rasa honda Br-v ini menawan atau tidak ? Kalau bab design, aku perasan yang honda memang power bab design lawa-lawa ni kan. korang rasa macam mana ? Sila bagi pendapat korang di ruangan komen di bawah ya.

Aku harap entri berkaitan  HARGA HONDA BR-V DI MALAYSIA ! ini banyak membantu korang untuk mencari maklumat berkaitan Honda Br-v di Malaysia. Semoga ia bermanfaat.Terima Kasih. Sekian.


Previous Post Next Post