عرض المشاركات من يونيو, 2015

Minions Language !!

Assalamualaikum , banananana. haha mesti korang dah tgk minion kan. aku …

kucing berbuka Puasa !

Assalamualaikum, sedap tido hari ahad ni.. hehehe semalam viral di f…

Samsung Galaxy S6 edge !

Assalamualaikum, korang tahu samsung S6 edge ?? tadi aku scroll fb…

Hukum Pakai Earphone Ketika Berpuasa !

Assalamualaikum, bila ramadhan tiba, pastinya beberapa kekeliruan kita tentan…

Tengah Solat,Tiba-tiba bau d*****

Assalamulaikum, hehe hari ni aku nak cerita sedikit mengenai semalam. …

Kapal MT Orkim Harmony Selamat !

Assalamualaikum, alhamdulillah, semalam di laporkan kapal tangki yang hilang…

Ultraman Solat Terawih ?

Assalamualaikum , alhamdulillah hari ni kita masuk ke hari kedua ramad…

Waktu berpuasa mengikut Negara-Negara di dunia !

Assalamualaikum . kali ni , aku nak kongsi sikit mengenai waktu berpuasa…

Kali pertama Sambut Ramadhan di..

Assalamualaikum . salam ramadhan al-mubarak . alhamdulillah tadi kit…

Taqwim Solat[ waktu berbuka dan imsak] seluruh Negeri Di Malaysia !

Assalamualaikum. salam ramadhan al-mubarak . esok insyaallah kit…

Mansoura Prayer Time ( Ramadhan 1436 )

Assalamualaikum. this time table for prayer time during ramadhan in Mansou…

Tarikh Mula Puasa Ramadhan 1436H ( Malaysia )

Assalamualaikum! setelah di umumkan oleh penyimpan mohor raja-raja melay…

Harimau terlepas dari ZOO !

Assalamualaikum. Mula-mula aku baca berita ni terkejut jugak macam koran…

Coffee Mix vs Nescafe 3 in 1 !

Assalamualaikum . ni cerita tadi pagi masa sarapan pagi. hehe mula-m…

Makanan Zaman Kanak-Kanak (budak 93)

Assalamualaikum, teringat zaman sekolah atau zaman kecik2 dlu. antar…

Twitter Dato' Ahmad Maslan di serang !

Assalamualaikum. selamat pagi malaysia !! tadi pagi kan aku buka twi…

Kesilapan Kita Dalam Bulan Ramadhan

Assalamualaikum . ramadhan kian hampir berkunjung tiba. jom kita t…

Mati ketika Main Bola !

Assalamualaikum. terkejut mendngar berita kematian mengejut. Kapten …

Sarapan PAGI dengan ?

Assalamualaikum ! selamat pagi !! hahaha. hari2 sabtu mcam ni kora…

3 Buku Menarik untuk dibaca !

Assalamualaikum malaysia !! huhu, alhamdulillah . hari ini aku nak k…

Kelayakkan Piala Dunia I First Eleven Malaysia vs Timor Leste

Assalamualaikum . weh cepat !! nak start game dah ni !!! ni line u…

Perjalanan Pulang !

Assalamualaikum ! alhamdulillah, semalam (9 jun) kul 8.45 pagi , aku dan…

Menu Istimewa Pada Bulan Ramadhan !

Assalamualaikum ! ramadhan berkunjung tiba ! bila kita pikiaq pasai rama…

Tempat - Tempat yang Pelik .

Assalamualaikum ! yehuu .. haha . orait, hari entri kita berkisar meng…

Blogger Vs Blogger !

Assalamualaikum , jom, kali ni aku nak bawa satu perbincangan ilmiah . dalam…

Domain dot com !

Assalamualaikum ! hari ni nak bagi tau satu berita gembira . alham…

Gempa Bumi di Ranau,Sabah !

Assalamualaikum, allahurabbi, terkejut dengar kata Sabah di landa gempa …

Muktamar PAS 2015 I Keputusan Undian Presiden & Timbalan Presiden !

Assalamualaikum , alhamdulillah summal hamdulillah . hari ini penyok…

Sukan Sea 2015 I Malaysia Kalah dengan Thailand !

Asssalamualaikum . selepas kekalah 5-1 keatas vietnam baru-baru ni , …

[ Live Streaming ] I Muktamar PAS Pusat 2015 .

Assalamualaikum , berikut adalah link live streaming Muktamar PAS yg sedang b…

Review Buku | ANTOLOGI CERPEN BIOHAZARD KARYA KUSHAIRI ZURADI !

Review Buku Antologi Cerpen Biohazard | Assalamualaikum , alhamdulillah, dah…

#Kataubaid !

Assalamualaikum , hari ni aku nak promote sket satu page kat korang . Pa…

8 Hari Lagi !!

Assalamualaikum ! sorry sebab semalam tak update entri , haha sebab tak da i…

تحميل المزيد من المشاركات لم يتم العثور على أي نتائج