عرض المشاركات من يونيو, 2014

Ramadhan Tiba !!

Assalamualaikum, alhamdulillah, hari ni kita masuk ke hari kedua bulan r…

Ramadhan : Adat Vs Ibadat .

Assalamualaikum, Alhamdulillah, ramadhan bakal berkunjung tiba. ramadhan yang…

Nuffnang Berwajah Baru !!

Assalamualaikum semua !! lagi berapa hari lagi nak Ramadhan  ?? jawapannya 4 …

Lagu Ramadhan versi Let it go !!

Assalamualaikum !! huhuhu let it go  ! let it go ! let it go !! …

Apa Beza uncang teh dngan Pasukan Bolasepak Englad ?

Assalamualaikum, membelek2 fb ngan twitter aku tdi terjumpa gambar ni …

Frozen !!

Kisah di Samsung Centre,Mansoura,Mesir

Assalamualaikum , hari ini masa ku terisi lagi dgn aktiviti yang nak kata fae…

Penat Shopping !!

Assalamualaikum, semalam keluar ngan kawan2 gi shopping . fuhh penat betul …

Mati tak kenal usia .

Assalamualaikum , Baru2 ni aku ada post entri mengenai pelajar Malaysia …

Germany Benam Portugal !!

Assalamualaikum . gol gol gol gol !!! pergghhh.. sekali 4 kena !! ok…

Live Streaming Portugal vs Germany

Assalamualaikum. match tgh on ni.. just klik  and pandai2 korang c…

Miss June Giveaway

[klik BANNER untuk join] Senarai hadiah: Top Referral: Teddy…

Bola oh Bola oh Bola !!

Assalamualaikum , world cup baru saja membuka tirainya, banyak peris…

26 Hari Lagi ..

Assalamualaikum , tik tok tik tok tik tok  masa berlalu dengan panta…

Salam 5-1 !! #SpainvsBelanda

Assalamualaikum, berita semasa !! Belanda berjaya membaham sepanyol pa…

Handphone buat Hal !!

Assalamualaikum semua, !! alhamdulillah dah abis dah final exam aku tuk tahun…

Nisfu Sya'ban Vs World Cup !!

Assalamulaikum semua !! yeay dah habis final exam !! yahooo google…

Pesanan buat isteri sempena world cup !!

Assalamualaikum semua ! haa, world cup tinggal berapa hari lagi ni  ?? …

Pelajar Malaysia Kemalangan di Mesir !!

Assalamualaikum , sahabat2 baru2 ni, kami di sini di kejutkan dengan berita s…

Goreng Menggoreng ketika exam !!

Assalamualaikum , hari ni exam essay . susah gak laa.. exam mana ada y…

Budak 9 Tahun dapat RM2.78 juta

Assalamualaikum, hari ni kita di kejutkan dengan berita " budak 9 tahun …

Tembak Menembak ketika exam !!

Assalamualaikum, korang !! sihat ke tu . jeng jeng jeng. aku nak…

Kerana Tudung Fareeda !!

Assalamualaikum, baru-baru ini tersebar di media sosial gambar yg diatas…

Bagaimana untuk jadi blogger ?

Assalamualaikum, alhamdulillah, hari ni aku nak share tips-tips skit utk blog…

تحميل المزيد من المشاركات لم يتم العثور على أي نتائج