عرض المشاركات من أبريل, 2014

MONOPOD GIVEAWAY BY ALIN OFFICIAL

Ubai join ^^ p/s : jom join ..jemput like page ubai juga eh ^^

Obama Melawat Malaysia !!

Assalamualaikum, alhamdulillah, indahnya cuaca dan suasana hari ni.. di tamb…

LIFE 4 : Satu Refleksi Semula

Assalamualaikum .. alhamdulillah dan syukur dan bertambah syukur kita kepada…

Kalau Nak berjaya !!

Assalamualaikum.. ni ada nice music video to watch !! https://www.facebook.…

Keep Updating !!

Assalamualaikum !! koraang  !!! sihat ker tu ?? aku ok jer nihh..penat itu …

Moyes Letak Jawatan !!

Assalamualaikum . hari ni peminat Manchester United di kejutkan dengan pemeca…

Sorok Blog !!

Assalamualaikum ! Alhamdulillah, syukur kepada Allah atas nikmatnya yang tak …

Gambar- gambar dalam handphone Seorang Ayah .

gambar di ambil dari page ERA fm dan ERA TV biar gambar berbicara.. hehe…

[ FILEM ] Balistik

Assalamualaikum !!  any body home ?? hehe korang , smalam aku tgk mo…

Pengguna ke 1 juta Jambatan kedua Pulau Pinang !!

Assalamualaikum !! wah, jambatan kedua pulau pinang dah di lalui lebih 1 ju…

Khatib, Khutbah dan Tido ?

Khatib, Khutbah dan Tido ? | Assalamualaikum !! salam jumaat mubarak .alha…

Stop Istagram !!

Assalamualaikum, sapa yang tak da istagram ?? ni icon dia ^^ ha…

Pesanan Ustaz Dasuki untuk Penulis .

Assalamualaikum !! alhamdulillah hari ni aku nak share sikit ngan korang sat…

Lepas 2 jam dapat result !!!

assalamualaikum !!! tadi entri aku berjimba sakan laa kaan.. tgk2 da…

Merdeka !!!!

Assalamualaikum !! MERDEKA !!!  eh , bukan 31 ogos lgi nii sebab…

Exam Day !!

Assalamualaikum !! korang !!! lagi 1 jam setngah lgi aku nak exam !! hahaha…

Mencari motivasi !!

Assalamualaikum , 2 hari lagi !! terukkan aku, tak study.. ish2 se…

Mini GA I Love Monopod By Emas Putih

As-Salam Hadiah : 1 x Monopod bernilai RM45 15 x Button Badge Lim…

Study oiii !!!

Assalamualaikum , !! lagi 3 hari lagi nak exam dah.. takotnyaa study ?? …

Pulau Pinang Kenduri Gol Menentang JDT II !!!

Assalamualaikum .. hari rasanya first time update pasal match liga per…

4 hari lagi !!

Assalamualaikum hari ni dah masuk study week tuk aku . lupakan …

MR & MRS Hafiezy Mini Giveaway

Rebut peluang menang  Wang tunai RM50 : Top Refferal, Wang Tunai RM50 : Best…

BW setelah berkurun !!

Assalamualaikum !! alhamdulillah hari ni telah selamat aku berblogwalkin…

[ UCL ] United Seri ??

Assalamualaikum , semalam telah berlangsung dua perlawanan UEFA CHAMPION LEAG…

تحميل المزيد من المشاركات لم يتم العثور على أي نتائج