عرض المشاركات من مارس, 2014

Kecewa #MH370

Assalamualaikum !! sedih dan kecewa itu jerr yang aku mampu luahkan dari hat…

Nikah kita Bercinta !!

Assalamualaikum !!! koraang !!!  hehe..  tdi aku tgk cite  …

Terpanggil untuk menulis ..

Assalamualaikum .. sihatka anda2 di sana ?? lamanya tak menulis.. hari ni a…

Mushrif vs Mushrifah

Assalamualaikum !! mushrif  ?? apa itu mushrif ? mushrif dalam bahasa ka…

100 negara selfie terbanyak !!

Assalamualaikum. korang suka selfie ? apa itu selfie ?? haaa gini haa …

:: LIRIK :: SEBIRU HARI INI

Assalamualaikum. hari ni aku nak share lirik lagu sebiru hari ni .. pernah de…

Malizi Ahsan Nas ?

Assalamualaikum. seblum2 ni , kalau student msia di mesir akan di gelar …

:: MH370 :: Doa VS Bomoh

Assalamualaikum semua !! Kes MH 370 masih belom settle dan belum nampak jalan…

Dr. Wan Azizah bertanding di Kajang !

Assalamualaikum.. jom kita mulakan pembacaan entri ni dengan mendoakan kes…

Pray4MH370

Assalamualaikum . masih belum terlambat untuk kita  mendoakan kesejaht…

Kepentingan untuk dipentingkan

Assalamualaikum.. alhamdulillah, hari ni dpt lgi kita berjumpa di segmen beri…

Harga TOL JAMBATAN Kedua Pulau Pinang mahal ??

Assalamualaikum ! korang tahu kan jambatan kedua pulau pinang dah di buka. …

Pindah Rumah !!

Assalamualaikum !! sihat ke tuu.. lama tk sembang ngan korang.. hahaha.. …

تحميل المزيد من المشاركات لم يتم العثور على أي نتائج