Type something and hit enter

author photo
By On
Awal pagi esok, akan berlangsungnya satu perlawanan Belgium vs japan. Adakah akan berlaku lagi kejutan dengan penyingkiran pasukan-pasukan pilihan dalam aksi piala dunia kali ini ? kalau ada , adakah belgium akan mengikut jejak langkah pasukan itu ataupun jepun yang tersingkir ?

Makin menarik sebenarnya aksi piala dunia kali ini, cumanya kadang-kadang stress juga tengok tapi game tak ada gol. hahaha baik tido ja kan. hehe tapi aku yakin korang nak tengok game ni kan. jadi aku kongsikan dengan korang link live untuk korang tonton.


BELGIUM VS JAPAN LIVE STREAM WORLD CUP 2 JULY 2018

BELGIUM VS JAPAN LIVE STREAM WORLD CUP 2 JULY 2018


Link 1 - http://bptvstream.com

Link 2 - http://www.ronaldo7.net/video/watch-football-live.html

Link 3 - RTM 1 (mesti ada live )

Jom join group fb >> Bola Live << untuk live streaming bola !

INFO PERLAWANAN

Tarikh : 3/7/2018
Masa : 2 Pagi

kita tengok siapa yang jadi mangsanya. hehe

nantikan siaran langsung belgium vs japan di sini. kami akan kemaskini dari semasa ke semasa, selebiihnya kami akan kongsikan di page dan group fb bola live . selamat menonton !

Click to comment