Senarai Pelakon Drama Abang Bomba I Love You Raya

22 Jun 2017

Senarai Pelakon Drama Abang Bomba I Love You Raya. Setelah tayangannya mencatat penonton yang agak banyak , kini pelakon drama abang bomba I love you kembali dalam versi hari raya. Turut di barisi oleh pelakon sedia ada. Berikut merupakan Senarai Pelakon Drama Abang Bomba I Love You Raya.



Senarai Pelakon Drama Abang Bomba I Love You Raya
Senarai Pelakon Drama Abang Bomba I Love You Raya



SENARAI PELAKON DRAMA ABANG BOMBA I LOVE YOU RAYA




Waktu Tayangan : Isnin, 26 Jun 2017, 10.00 pagi
Saluran Tayangan : Astro Ria dan 123 HD 
Senarai Pelakon

Hisyam Hamid
Amira Othman
Tengku Zara
Nadya Syahera
Sasqia Dahuri
Jaslin Puasa

bca - Biodata Tengku zara , pelakon kanak-kanak
Senarai Pelakon Drama Abang Bomba I Love You Raya
Senarai Pelakon Drama Abang Bomba I Love You Raya


Pasti ramai yang tak sabar nak tengok pelakon drama ni kan. yela hari tu masa abang bomba i love you ni tengah viral, ramai gila yang follow drama ni kan. Sekarang kita tengok abang bomba i love you raya pula . dengar cerita lebih tragis lagi. huhuhu


Jom kita kongsikan SENARAI PELAKON DRAMA ABANG BOMBA I LOVE YOU RAYA ni ya. Korang nak tengok hisyam hamid atau amira othman ? hahaha aku mestilah amira othman. ehhh

hati- hati

Sekian .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kataubaid© .