Recents in Beach

BIODATA AYDA JEBAT PELAKON Drama Dekatkan Jarak Kita


Biodata Ayda Jebat . Pelakon dan penyanyi Ayda Jebat mula meningkat sejak membintangi drama Rindu awak 200 % . Kini Ayda Jebat bukan sahaja boleh berlakon dan sudah pun mengeluarkan single terbarunya bertajuk pencuri hati . Ramai yang bertanya mengenai biodata ayda jebat . sabar nanti aku kongsikan yer .

Ayda Jebat membintangi drama Assalamualaikum Cinta yang di barisi beberapa pelakon hebat dan terkenal iaitu Kamal Adli, Shahrul Ridzwan dan Emma Maembong . Pasti ramai peminat Ayda Jebat yang menyokong Ayda Jebat dari belakang. Jom baca BIODATA AYDA JEBAT PELAKON AWAK SANGAT NAKAL !


Biodata Ayda Jebat
Gambar Biodata Ayda Jebat sumber facebook


BIODATA AYDA JEBAT PELAKON AWAK SANGAT NAKAL !


Nama Penuh : Nur Suhada Jebat
Nama Artis : Ayda Jebat
Tarikh Lahir : 17 Mac 1992
Usia : 24 tahun
Asal : Melaka
BIODATA AYDA JEBAT
Biodata Ayda Jebat

Kenit atau adik itulah gelaran bagi ayda jebat bila bersama dengan peminat-peminatnya. tahniah ayda jebat atas pencapaian peribadi beliau setakat ini. Ayda jebat juga sudah banyak memperolehi anugerah di majlis-majlis anugerah yang di anjurkan. 


ini membuktikan Ayda Jebat seorang pelakon yang versetile. apa pendapat korang mengenai ayda jebat selepas baca BIODATA AYDA JEBAT PELAKON AWAK SANGAT NAKAL ? Beliau sekarang ni pun semakin murah rezekinya, kita doakan beliau tak makan kecaman orang ramai kan . Sebab sekarang ni pun banyak kecaman kepada artis tanah air.

sekian.


Post a Comment

1 Comments

  1. sebelum berlakon, dia dah masuk AF.. ayda ni sempoi orangnya.. peramah...

    ReplyDelete