GAMBAR DAN HARGA HONDA CR-V 2017 - CANTIK DAN MENAWAN !

Advertisemen

GAMBAR DAN HARGA HONDA CR-V 2017 |  Selepas mengeluarkan Model Honda yang baru pada Januari 2017 iaitu Honda BR-V , kini syarikat automotif Honda kembali dengan mengeluarkan model baru iaitu Honda CR-V 2017 . Pasti ramai peminat kereta honda menantikan model baru bagi Cr-v ini kan . sebelum itu , jom kita layan dulu GAMBAR DAN HARGA HONDA CR-V 2017

GAMBAR DAN HARGA HONDA CR-V 2017GAMBAR DAN HARGA HONDA CR-V 2017

GAMBAR DAN HARGA HONDA CR-V 2017

GAMBAR DAN HARGA HONDA CR-V 2017

**gambar sumber Paultan.org

HARGA HONDA CR-V 2017 !


RM 179, 511 hingga RM 217, 974

Untuk pengetahuan korang , Honda CR-V ini belum lagi di lancarkan di Malaysia . jadi mungkin akan ada perubahan harga nanti .

Honda CR-V ini juga di datangkan dengan 7 tempat duduk menggunakan formula 2-3-2 . Jadi ia adalah antara model tumpuan untuk 2017  ini . Seperti yang kita tau kan , Honda CR-V merupakan jenama yang telah lama berada di Pasaran berbanding Honda BR-V .

Jadi, Honda CR-V ini adalah merupakan sambungan atau model baru bagi jenama Honda CR-V . Melihat dari persaingan sekarang, Banyak jenama kenderaan automotif mula mencari solusi untuk mengeluarkan kenderaan jenis MPV yang trending dan elegan .

Mungkin kerana permintaan yang tinggi terhadap kenderaan jenis ini di pasaran. Jarang kita tengok jenama-jenama besar mengeluarkan kenderaan MPV atau kenderaan 7 tempat duduk yang bersifat besar. Macam dulu kita ada Toyota Unser yang besar dan tinggi .

Berbanding jenama yang ada sekarang ( keluaran terbaru ) , kebanyakkannya adalah lebih sporty dan sesuai dengan jiwa muda penggunanya .

Kesimpulannya .


Amacam ? menarikkan GAMBAR DAN HARGA HONDA CR-V 2017 , boleh dah kita simpan duit untuk beli Honda Cr-v 2017 yang baru ni . Dalamannya yang luas dan menarik pasti menjadi tumpuan rakyat malaysia bila di lancarkan nanti .

Sekian .

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments