HONDA BR-V YANG MENAWAN !

Advertisemen

HONDA BR-V YANG MENAWAN !


HONDA BR-V YANG MENAWAN ! | Jenama model baru Honda iaitu Honda BR-V sudah setahun lebih dalam pasaran Asia tenggara. Cumanya tahun lepas baru di lancarkan di Malaysia. Aku terima respon positif dari pengguna Honda dan jenama lain mengenai model baru Honda BR-V ini . Ramai yang memuji Design kereta baru ini .

Pasti ramai yang tertanya-tanya mengenai Harga Honda BR-V ini. memandangkan ia begitu cantik dan menawan menyebabkan kita rasa nak memilikinya . betul tak ? hehe

HARGA HONDA BR-V DI MALAYSIA !


Harga Honda BR-V ini bermula dari RM 85,000 . Honda BR-V mempunyai dua model yang di pasarkan iaitu Honda BR-V 1.5L E dan Honda Br-V 1.5 L V . kedua-dua model ini mempunyai harga yang berbeza mengikut spesifikasi masing-masing. Berikut merupakan Harga Honda Br-v Di Malaysia


HARGA HONDA BR-V DI MALAYSIA !


SPESIFIKASI HONDA BR-V MALAYSIA ! 


Rujuk Pautan ini

Warna Honda BR-V di Malaysia



HARGA HONDA BR-V DI MALAYSIA !

Honda BR-V di datangkan dengan 5 warna yang berbeza mengikut cita rasa pengguna terkini. Berikut merupakan Warna yang di tawarkan kepada anda jika anda ingin memiliki kereta cantik Honda Br-v ini.


  • Lunar Silver Metallic
  • Modern Steel Metallic
  • Taffeta White
  • Golden Brown Metallic
  • Dark Ruby Red Pearl * ni lawa



Sememangnya design Honda Br-v ini menarik sangat. kalau korang pernah tengok di jalan, nampak macam smooth ja model Honda Br-v ini. Kalau tak silap, Honda ada buat promosi untuk model Br-v ini. Korang rujuk iklan Honda ya. Aku tak sempat nak tengok.

VIDEO HONDA BR-V MALAYSIA !




Boleh tak aku masukkan Honda BR-V ini sebagai salah satu model kereta yang menarik untuk tahun 2017 ini ? korang rasa honda Br-v ini menawan atau tidak ? Kalau bab design, aku perasan yang honda memang power bab design lawa-lawa ni kan. korang rasa macam mana ? Sila bagi pendapat korang di ruangan komen di bawah ya.

Aku harap entri berkaitan  HARGA HONDA BR-V DI MALAYSIA ! ini banyak membantu korang untuk mencari maklumat berkaitan Honda Br-v di Malaysia. Semoga ia bermanfaat.Terima Kasih. Sekian.


Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments