BIODATA AMYRA ROSLI PELAKON DRAMA ISTERI TUAN IHSAN !

Advertisemen

BIODATA AMYRA ROSLI PELAKON DRAMA ISTERI TUAN IHSAN ! | Nama pelakon kecik molek ini sudah tidak perlu di perkenalkan lagi. Amyra Rosli seorang pelakon dan penyanyi ini yang baru sahaja menamatkan zaman solonya dengan jejaka pilihan iaitu Amar baharin . Pelakon yang mempunyai keupayaan tersendiri ini sedang membintangi Drama Isteri Tuan Ihsan. Berikut merupakan BIODATA AMYRA ROSLI PELAKON DRAMA ISTERI TUAN IHSAN !BIODATA AMYRA ROSLI PELAKON DRAMA ISTERI TUAN IHSAN !


BIODATA AMYRA ROSLI PELAKON DRAMA ISTERI TUAN IHSAN !

Nama penuh: Nur Amira Izzati Rosli
Nama panggilan : Amyra Rosli
Umur: 22 tahun
Asal: Kuala Lumpur


Ramai yang memuji lakonan Amyra Rosli dalam drama Isteri Tuan Ihsan. Beliau yang membawa watak seroja yang terpaksa tinggal bersama dengan kekasih ibunya selepas ibunya meninggal dunia. Watak santai dan bersahaja dalam drama ini menjadikan watak Seroja tersebut lebih hidup dan real apabila di tonton.


Menurut BIODATA AMYRA ROSLI PELAKON DRAMA ISTERI TUAN IHSAN , beliau masih muda dan pasti akan membintangi pelbagai lagi drama pada masa akan datang. Tahniah kepada Amyra Rosli dan Amar Baharin atas perkahwinan anda berdua.

Sekian.

Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments