GAMBAR HAFIZ SUIP KAHWIN !

GAMBAR HAFIZ SUIP KAWIN I Pada hari sabtu baru-baru ini, telah berlangsungnya satu majlis perkahwinan antara Hafiz SUIP atau hafiz AF 7 dengan pasangannya . Tahniah di ucapkan kepada kedua-dua pasangan atas perkahwinan ini, semoga berkekalan ke syurga . Berikut merupakan Gambar Hafiz suip Kawin.

GAMBAR KAWIN HAFIZ SUIP


GAMBAR KAWIN HAFIZ SUIPGAMBAR KAWIN HAFIZ SUIPGAMBAR KAWIN HAFIZ SUIPGAMBAR KAWIN HAFIZ SUIPGAMBAR KAWIN HAFIZ SUIPGAMBAR KAWIN HAFIZ SUIPGAMBAR KAWIN HAFIZ SUIP

Kredit gambar : Rizal hakim, Rotikaya,dezam Channel

Tahniah buat Hafiz, semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat . insyaallah.

VIDEO AKAD NIKAT HAFIZ SUIPhttp://lynk.my/25UB

sekian .

p/s : korang kenal tak dengan Yuna ? alaa penyanyi yang menyanyi dengan usher tu. sapa tak kenal dengan yuna kan. jom tengok yuna nak bagi guitar . Syafiq rahim pun ada ? jom tengok di sini.
Jom like Page admin untuk info menarik !

1 comment... add one now

Dkna Abza Dkna Abza May 16, 2016 at 10:23 AM
alamak... loading lamanya gambar kat blog ni.. ermm.. atau tenet dkna yang slow eh

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)