[ REVIEW BLOG ] SERONOK BACA CELOTEH BONDE DI BLOG BONDEZAIDALIFAH.COM !


[ BLOG BONDE ZAIDALIFAH ] Bila korang buka blog bonde, korang akan nampak header yang bertulisan Pot Pet Pot Pet Bonde. Hehehe aku masa tengok header tu aku tersenyum sendiri ,sememangnya setiap blogger rajin membebel di blog . sebenarnya membebel ituuntuk pembaca juga, kalau tak story panjang-panjang ,manakan dapat entri yang baik. betul tak ?

[ REVIEW BLOG ] SERONOK BACA CELOTEH BONDE DI BLOG BONDEZAIDALIFAH.COM !

Blog Bondezaidalifah.com berkisar mengenai kehidupan blogger dan juga perkongsian tips-tips dan juga resepi kepada pembaca blog bondezaidalifah.com . Dalam blog ini yang menarik perhatian aku adalah usia blog ini . 

Korang tengok dekat blog archeive di bahagian bawah blog bonde , korang akan dapati time line jumlah entri mengikut bulan dan tahun, dan korang akan mendapati blog bonde telah mula wujud sejak tahun 2010 .

Sudah pasti blog bonde menjadi rujukan blogger-blogger baru macam aku untuk sentiasa bersemangat dalam memajukan blog . Semoga bonde terus menulis dan tidak jemu memberi tips dan resepi kepada pembaca blog bondezaidalifah.com. :)

Jom berkenalan dengan pemilik blog bondezaidalifah.com

[ REVIEW BLOG ] SERONOK BACA CELOTEH BONDE DI BLOG BONDEZAIDALIFAH.COM !

Nama Blog : Blog Bonde Zaidalifah
Link Blog : www.bondezaidalifah.com

Yang mana tak pernah terjah, korang terjah dan follow yer. :)

sekian .
Jom like Page admin untuk info menarik !

2 comments.. read them below or add one

iffah hussin iffah hussin April 2, 2016 at 5:13 PM
Salam Perkenalan semua, jangan malu dan segan ke blog Bonde..

terima kasih ... Ubai Ismail...

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)