[ REVIEW BLOG ] DRAMA HIDUP FIR DALAM FIRDAUSMATRADZI.BLOGSPOT.MY !

BLOG FIRDAUSMATRADZI.BLOGSPOT.MY I Blog FMR atau nama sebenar pemilik blog ini Firdaus Mat Radzi merupakan antara blog yang sudah lama dalam arena blogger malaysia. Kalau korang tengok di bahagian Blog Archieve , Blog ini bermula pada tahun 2010 . 

[ REVIEW BLOG ] DRAMA HIDUP FIR DALAM FIRDAUSMATRADZI.BLOGSPOT.MY !
Blog ini berkisar mengenai kehidupan Firdaus sebagai seorang blogger pada masa yang sama seorang wartawan untuk Perak Today . Penulisan beliau juga bersifat santai dan mesra pembaca. Memberi maklumat mengenai apa yang di laluinya  ,pandangan beliau mengenai apa yang berlaku di sekeliling dan juga memberi panduan kepada pembaca mengenai food review .

Selain itu , Fir juga ada menulis Novel . haaa peminat novel boleh baca di blog Firdausmatradzi.blogspot.my . Lebih specific lagi di bahagian labels di sebelah kanan blog fir. Overall, blog ini memberi inspirasi yang di ilhamkan sendiri oleh penulis kepada pembaca.

Jom berkenalan dengan pemilik Blog firdausmatradzi.blogspot.my .

[ REVIEW BLOG ] DRAMA HIDUP FIR DALAM FIRDAUSMATRADZI.BLOGSPOT.MY !

Nama Blog : Dram Hidup FMR

Jom like Page admin untuk info menarik !

1 comment... add one now

Eintan Nurfuzie Eintan Nurfuzie April 3, 2016 at 10:02 PM
budak ni kuat nyanyi dalam group.. ahahhaha... dah kerap terjah dah.. xmo terjah.. ahahhaha

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)