PEMENANG SEGMEN BLOGLIST KATAUBAID.COM MAC 2016 !


SEGMEN BLOLIST KATAUBAID.COM MAC 2016 I Tamat sudah segmen Bloglist kataubaid.com Mac 2016 . Alhamdulillah penyertaan yang menggalakkan , terima kasih sangat-sangat , sebelum ni aku buat tak da orang yang join. hehehe kali ni alhamdulillah ramai yang join. terima kasih sekali lagi .

Seperti yang di janjikan, Hanya 5 Blog sahaja yang akan tersenarai dalam Bloglist Mac dan April 2016 . Yang tak berjaya jangan sedih-sedih . boleh cuba lain kali . yang penting anda dapat traffic sedikit sebanyak ke blog anda. 

PEMENANG SGEMEN BLOGLIST KATAUBAID.COM MAC 2016 !


Berikut merupakan senarai pemenang segmen bloglist kataubaid.com Mac 2016 ! **pemilihan di pilih oleh random.org !


PEMENANG SGEMEN BLOGLIST KATAUBAID.COM MAC 2016 !

  1. http://www.aimisyahirah.com/2016/03/segmen-bloglist-kataubaidcom-mac-2016.html
  2. http://www.syahidahfadilah.com/2016/03/segmen-bloglist-kataubaidcom-mac-2016.html
  3. http://nazihah-suarahati.blogspot.my/2016/03/segmen-bloglist-kataubaidcom-mac-2016.html
  4. http://cikpinky2704.blogspot.my/2016/03/segmen-bloglist-kataubaidcom-mac-2016.html
  5. http://akhalilah.blogspot.my/2016/03/segmen-bloglist-kataubaidcom-mac-2016.html



Tahniah kepada yang terpilih . Terima kasih untuk semua yang join ! lepas ni jangan un follow atau unlike page aku pulak yer. hehehe weekkkkk . doakan lah aku rajin buat segmen lagi. teringin nak bagi hadiah pulak next time. huhu 

Terima kasih semua dan salam perkenalan  !

sekian .

p/s : Traffic blog selalu dapat melalui BW. kelebihan blogger yang BW adalah mereka akan keep in touch dengan blog tersebut. jadi mereka akan dapat traffic yang berpanjangan. Keyword pun penting juga bagi yang malas nak BW macam aku ni. hahaha



Jom like Page admin untuk info menarik !

{ 9 comments.. read them below or add one }

Misya (Aimi Syahirah) Misya (Aimi Syahirah) March 14, 2016 at 1:19 PM
Wah Alhamdulillah terpilih! tq ubai..=)
lyana ishak lyana ishak March 14, 2016 at 9:38 PM
alhamdulilah , terpilih .. terima kasih ubai ^_^
Nazihah@Jiha Nazihah@Jiha March 15, 2016 at 12:05 AM
alhamdulillah, tak sangka hihi terima kasih, sy dah letak blog kamu dibloglist sy juga ya ^^
kisah earty kisah earty March 15, 2016 at 9:49 AM
tahniah kepada yang terpilih.. :)
Nurulatika Yunus Nurulatika Yunus March 15, 2016 at 8:55 PM
tahniah kpd pemenang :) eh kak jiha pun menang juga haha~ tak ada rezeki lgi haha

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)