#APO 2016 : JOM UNDI BENASHAARI.COM !


ANUGERAH PILIHAN ONLINE 2016 I Kerjasama antara Mstar.com dan jugak sinar fm menghasilkan satu anugerah iaitu Anugerah Pilihan Online 2016 . Ia bertujuan untuk mengiktiraf bakat-bakat yang ada pada penggiat seni tanah air dan juga bidang-bidang lain yang di pertandingkan .

Anugerah Pilihan Online 2016

Cumanya, kali ini aku nak ajak korang undi blogger terkenal iaitu Ben Ashaari . Beliau tercalon dalam kategori Blog Pilihan Online . Kategori ini membariskan banyak blog yang menjadi pilihan pembaca online. jadi korang boleh mengundi Ben untuk kategori itu .

Sebab apa kena mengundi Ben Ashaari ?

1. Blog Ben Ashaari.com merupakan antara blog yang sudah lama dalam media sosial .
2. Blog Ben Ashaari.com juga menyediakan maklumat mengenai Kekeluargaan , isu semasa dan lain-lain .
3. Sebab pemilik ben ashaari ni sado orangnya. hahaha * melawak ja :)
4. Ben merupakan pengasas  Kelab Blogger Ben Ashaari . 

 Cara untuk mengundi untuk Anugerah Pilihan Online 2016 !

1. Log in dengan account facebook/ twitter/gmail .
2. Scroll ke Number 15 .
3. letak Ben Ashaari untuk ke tiga kotak macam dekat bawah ni .
4. Selesai .

** korang boleh undi pakai semua account yang korang ada :)
Anugerah Pilihan Online 2016

Sebenarnya persaingan yang sihat untuk kategori blog pilihan online ini. Ramai yang bertanding memang di akui memang merupakan blogger pilihan ramai dalam mendapatkan pendapat dan nasihat serta maklumat.  Jadi jangan lupa undi Ben Ashaari !  hehe .

Secara jujurnya, aku tak nk korang buang masa undi aku. Tapi aku terpaksa mintak jugak korang undi demi membuktikan yg blog aku serta rakan rakan dlm KBBA9 berkelayakan utk berdiri sama tinggi dgn blog blog yang panas di pasaran skg ini..
Jika sudi.. Mintak undi dan share, ajak kawan kawan korang.. Wakil Kelab Blogger Ben Ashaari.. "- Ben Ashaari
Jom pakat ramai-ramai undi BenAshaari.com ! Korang boleh terjah blog Ben Ashaari.com dan tengok sendiri bertapa mesranya Ben di media sosial . :)  Aku dah undi dah !


Sekian.
Jom like Page admin untuk info menarik !

1 comment... add one now

lyana ishak lyana ishak March 21, 2016 at 5:25 PM
wahhh ubai .. bagusss siap wat entri lagi . dlm group ubai yg mana satu ?

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)