RASHID MENGGANGGU RAKYAT MALAYSIA ! SIAPA RASHID ?


Jadi Macam Rashid I Mulai semalam, namarashid disebut-sebut oleh warga netizen . sehinggalah ke hari ini . Kebaikkan yang rashid bawa dan buat, membuatkan semua orang ingin menjadi seperti rashid. persoalannya siapkah insan bernama rashid ini ?

Sebenarnya ia hanyalah sebuat watak yang di wujudkan bagi menyampaikan mesej-mesej tertentu kepada masyarakat. dalam masa yang singkat rashid sudah terkenal dan di sebut-sebut oleh warga netizen.

Gambar di bawah ini antara contoh kebaikan rashid yang korang kena baca :

Jadi Macam Rashid

Jadi Macam RashidJadi Macam Rashid

Disebabkan rashid juga lah , sekarang timbul nama-nama seperti Huzaifah , Siti dan macam-macam lagi yang menunjukkan kebaikkan dalam memberi tunjuk ajar kepada masyarakat. aku puji usaha ini, aku harap ia berkekalan dan masyarakat faham apa yang cuba di sampaikan oleh mereka.

korang boleh terjah page jadi macam rashid di facebook untuk like .

update : rashid ini adalah watak yang di cipta oleh 8 orang anak muda, tujuannya satu sahaja menyampaikan mesej-mesej positif kepada masyarakat.sumber buletin utama tv3. siap nama mereka specific, maaf aku tak ingat nak catit tadi. hehe

update : korang kenal shasha ? shasha macam rashid ,jom berkenalan dengan shasha ( Siapa Shasha ? kawan rashid ke ?  )

sekian.

like page aku jugak !! kataubaid :P

Gaya Rambu rakyat Malaysia sepanjang zaman , mesti korang teringat zaman muda-muda dulu >> klik sini 


Jom like Page admin untuk info menarik !

0 comment... add one now

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)