Random Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM

HASRULHASSAN Random Giveaway RM100 Follower
GIVEAWAY I Hari ni Bro Hasrul Hassan telah membuat satu give away bernilai RM 100. sesuatu yang mengejutkan bila bro sendiri jarang buat giveaway kan. jadi aku ambil peluang untuk join Giveaway ini .

Apa sebab aku follow blog HH ?

1. aku jadikan blog HH antara blog untuk aku belajar cara membuat blog. terutama bab-bab SEO .
2. Selain rujukan blog, aku juga jadikan bro HH sebagai icon dalam blog. orang cakap, kalau kita buat sesuatu benda tanpa sifu atau cikgu , kita akan cepat putus asa. berkat semangat yang selalu HH bagi di facebook dan blog beliau ni. menjadikan aku rajin untuk berblogging. selain dari semngat dari kawan-kawan blogger yang lain.

Kalau korang nak join give away ni, klik di banner kat atas ni ya. jom meriahkan giveaway HH ^_^

sekian .

p/s : doakan aku nak exam hari isnin ni T.T
Jom like Page admin untuk info menarik !

{ 7 comments.. read them below or add one }

Etuza Etuza Etuza Etuza November 28, 2015 at 6:30 PM
tahnia ya Kubaid..moga berjaya
Fifi Fizah Fifi Fizah November 29, 2015 at 11:10 AM
gd luck..! singgah dr GA yg sama..
http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
Top Seo Friendly Top Seo Friendly November 29, 2015 at 3:10 PM
Salam buat Ubai Ismail. Jom follower hasrul hassan dan jangan lupa follower saya juga. Saya dah follower anda. Moga berjaya buat bro....
kenny977world kenny977world November 29, 2015 at 9:15 PM
All the best and good luck..
http://www.kennymerligal.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
Ms. Kejupenyet Ms. Kejupenyet November 29, 2015 at 9:16 PM
Singgah bw kat sini (=
http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz November 29, 2015 at 9:39 PM
Salam Ubai..Akak singgah sini dari Giveaway yg sama..All the best & Good Luck http://www.akifimtiyaz.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html
Hasrul Hassan Hasrul Hassan December 16, 2015 at 7:58 AM
Terima kasih kerana telah menjadi peserta GA ini.

Support blog saya dalam Contest Review Lynk.my 2015 ye. Mana tahu, ada rezeki boleh berkongsi sama.

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)