1st GiveAway by Ciktaman

Share:


Assalamualaikum dan hai :)

Sepanjang bulan September ni, cktmn nak buat satu segmen untuk korang semua..

1st GiveAway by Ciktaman


Ok syarat penyertaan senang je!

1. Mesti follow @ like

* Blog - ciktaman + nuff click 
* Instagram - ctctraudhah | molekgilo

2. Buat satu entri [copy coding yang diberi] dan komen

pasal blog ciktaman tak lebih 15 patah perkataan..


3. Tinggalkan URL entry korang pada post ini sahaja. *link pada chatbox tak dikira



4. Tempoh GA adalah bermula 1 September sehingga 30 September 2015''






** Untuk lihat senarai peserta kat SINI

*** Untuk lihat senarai hadiah kat SINI

***Pemenang akan dipilih sepenuhnya daripada cktmn




--------------------------------------------------------------------------------------------------

komen : Blog cktmn cantik, dan simple. aku kalau BW, aku suka tgk blog yang simple .

4 comments:

  1. Malam, saya follow blog awak datang dari GA yang sama, good luck ya.

    GIVEAWAY BY CIK TAMAN

    ReplyDelete
  2. Tq sebab sudi join.. Gudluck :)

    ReplyDelete
  3. salam..singgah cn good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/09/1st-giveaway-by-ciktaman.html

    ReplyDelete