1st GiveAway by Ciktaman



Assalamualaikum dan hai :)

Sepanjang bulan September ni, cktmn nak buat satu segmen untuk korang semua..

1st GiveAway by Ciktaman


Ok syarat penyertaan senang je!

1. Mesti follow @ like

* Blog - ciktaman + nuff click 
* Instagram - ctctraudhah | molekgilo

2. Buat satu entri [copy coding yang diberi] dan komen

pasal blog ciktaman tak lebih 15 patah perkataan..


3. Tinggalkan URL entry korang pada post ini sahaja. *link pada chatbox tak dikira



4. Tempoh GA adalah bermula 1 September sehingga 30 September 2015''






** Untuk lihat senarai peserta kat SINI

*** Untuk lihat senarai hadiah kat SINI

***Pemenang akan dipilih sepenuhnya daripada cktmn




--------------------------------------------------------------------------------------------------

komen : Blog cktmn cantik, dan simple. aku kalau BW, aku suka tgk blog yang simple .
Jom like Page admin untuk info menarik !

4 comments.. read them below or add one

theyanaonly theyanaonly September 2, 2015 at 12:32 AM
Malam, saya follow blog awak datang dari GA yang sama, good luck ya.

GIVEAWAY BY CIK TAMAN
Ck Tmn Ck Tmn September 3, 2015 at 6:18 PM
Tq sebab sudi join.. Gudluck :)
NURUL AQIDAH AZAHAR NURUL AQIDAH AZAHAR September 26, 2015 at 6:22 AM
salam..singgah cn good luck

http://mummysupplementshop.blogspot.my/2015/09/1st-giveaway-by-ciktaman.html

jom komen.. ^_^.. tinggal kan link blog korng juga k..t aku nk jalan2 yaa.. (^_^)