Segmen Raya by Kataubaid !

 Assalamualaikum,

Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk semua ^_^


insyaallah sempena syawal ini , aku nak buat satu segmen !
aku pun dah lama tk buat segmen, hampir setahun la juga aku rasa. jadinya tujuan aku buaat segmen ni adalah .

1.Seronok-seronok.
2. Tambah ilmu dalam dunia blogger
3.Tambah Kenalan Blogger

Aku tk kejar traffic blog sgt pun tuk Segmen ni. SBB aku utamakan 3 tujuan yg atas ni dulu. hehe

Syarat-Syarat penyertaan !

1. Follow Blog aku *kataubaid
2. like page : [ Link 1 ] & [ Link 2 ]
 Follow Twitter : Twitter.com/Ubai_93*klu ada
 Follow insta : Bdakmesir*klu ada

*smua link tu ada kat side bar blog ni. senang je :)

3. Buat Entri Blog bertajuk " Segmen Raya Kataubaid 2015"
copy dan paste kan gambar kat atas tu dan linkkan ke entri ni
  a) Masukkan Gambar hari raya aidilfitri korang ( minima : 1 ) *wajib & kalau boleh yg tuntup aurat bg org islam
  b ) tag 3 kawan korang (blogger), pastikan diorang tahu yang diorang kena tag ya !
4. Copy Link entri tersebut dan paste kan kat bawah .

senang je,

tarikh tutup: 31 Julai 2015 !

5 Blog akan di review oleh kataubaid *aku yg pilih sendiri ^^

Segmen kali lebih kepada nak erat silaturrahim sambil berkenalan dengan kawan2 blogger yang lain.
Insyaallah, aku akan update senarai peserta dari masa ke semasa.

selamat berkenalan !

sekian.

p/s : sorry ayat poyo gila. haha lama tk buat segmen la kata kan.. hehe lagi satu nmpk cam old school kan.. hahah join jgn tak join !


2 comments:

  1. http://www.aimisyahirah.com/2015/07/segmen-raya-kataubaid-2015.html

    ReplyDelete
  2. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2015/07/segmen-raya-kataubaid-2015.html

    Join sama.. :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.