Masuk Google ?

Mei 28, 2015
Assalamualaikum ! masuk google ?  awat lak ubai ni tiba2 nak masuk google ni.. hahaha bukan la, dua hari sudah aku update s...

Lepas Gian !

Mei 27, 2015
Assalamualaikum . fuhh makin nak exam ni, makin kena bnyak puasa . puasa dari melakukan perkara2 yg tak berfaedah. hehe tapi ...

Pantun 2 Kerat !

Mei 24, 2015
Assalamualaikum ! hari ni ubai nak update sket pasal pantun dua kerat je pun . tapi korang jangan gelak ya ! kalau gelak pun ...

Sampah Atau Emas ?

Mei 18, 2015
Assalamualaikum . hai, ambil masa sikit untuk menulis. dok hafal neuroanat, tiba2 terlintas di kepala . sampah dan emas . \...

#shoppingraya2015

Mei 12, 2015
Assalamualaikum kawan2 ! kali ni ubai nak promo sket mngenai satu projek usaha sama Kelabbloggerbenashaari untuk projek Iqra ' ni d...

Mak Saya !

Mei 11, 2015
Assalamualaikum ! hai ! hari ni kan bukak fb dan whatsapp banyak yg mengucapkan selamat Hari Ibu ! y ?? sebab hari ini hari ibu l...
Dikuasakan oleh Blogger.