Segmen Jom Kenal Blogger Baru Bro HH


Segmen Jom Kenal Blogger Baru

Assalamualaikum .

ini first time aku join segmen Bro HH ni .

psal diri aku sebagai seorang blogger ??

Nama Muhammad Ubaidullah Bin Ismail . mula menjadi blogger se awal tahun 2009 . sudah lama berhenti jadi blogger. cuma baru active sejak 2 / 3 tahun yang lepas .

mendapat semangat dari #kelabbloggerbenashaari untuk menulis kembali ^_^

target menjadi blogger ni untuk mendapat site income sebenarnya. tapi bila di fikirkan balik. baik aku tulis sebab minat aku nak menulis. lebih penting dan lebih utk di utamakan.

Nama Blogger : Kataubaid
email : ubaiismail@yahoo.com
URL : http://www.kataubaid.blogspot.com

selamat berkenalan !

sekian ^^

p/s: like page aku tau..hehe

7 comments:

  1. dari segmen sama tapi total follower masih jauh dari awak.hehe,selamat berukhwah

    ReplyDelete
  2. follower dah 200++ ...Kira otai ni.

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan.. saya join jugak segmen ni..

    jemput singgah http://gadiscokelat87.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Ya, betul. Dahulukan minat tu. Sebab minat itu yang akan bantu kembangkan blog. Saya dulu minat fotografi dan menulis. Saya gabungkan .. gunakan blog sebagai platform .. dari zero saya dikenali .. hanya sebb saya kongsikan gambar yang cantik2 .. guna kamera DSLR pertama kali beli.

    Dari situ, dapatlah saya kumpul pengikut dan pembaca. Bila sudah ada sikit pengaruh .. saya cuba jual sesuatu yang PERCUMA. Alhamdulillah ... sikit2 belajar marketing online untuk jana income menerusi blog.

    Minat. Dikembangkan akan beri jalan untuk tujuan lain. In Sha Allah.

    Jom Aktifkan MyKad

    ReplyDelete

Powered by Blogger.