Type something and hit enter

author photo
By On


Assalamualaikum
Salam sejahtera buat semua.

Sempena cuti sekolah yang masih berlangsung ni, cikgu nak lancarkan segmen ringkas dari blog simple cikgu ni. Harap dapat sambutan. Tujuan utama cikgu anjurkan nak rapatkan ukhuwah dan tambah kenalan di alam maya. Dalam masa yang sama bole kongsi maklumat dan info.

http://cikgufarha.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Syarat simple je:-
1. Follow blog cikgu (boleh tengok side bar) - tak paksa pon hehe
2. Buat tajuk "Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha"
3. Tinggalkan url entry kat entry ini jugak

p/s : ubai join !! ^_^

Jom komen dibawah

Comments
10 Comments

10 comments

avatar

Blog update!
Boleh check link memasing di blog cikgu ye :)

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

Insya Allah sampai masa cikgu dtg bw :)

avatar

salam,,iqha singgah sini dari segmen sama :)
http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html
done follow #446

avatar

jalan-jalan dari segmen yang sama. ;)

avatar

Jemput join segmen bloglist :)
http://iniblogke.blogspot.com/2014/12/iniblogke-600-bloglist.html#.VIe17TGUfGQ

avatar

Salam, selamat ber"blogwalking, sy juga jalan-jalan dari segmen yang sama :D

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

:: anmashealthcare.blogspot.com ::

avatar

Salam singgah dr segmen cikgu. Thnx atas kesudian join segmen cikgu yg tak seberapa ni.

Salam ukhuwah dr cikgu ye. Blog awak dah cikgu masukkan dalam bloglist BW'12 (ada kat sidebar), jadi boleh dtg jenguk2 serta boleh juga tambah kenalan lain.

Boleh dth sini ye:-
Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

avatar

cik belbel singgah blogwalking. wuhuuu :) selamat berkenalan !
http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

avatar

Papaglamz singgah dan follow di sini dari segmen yg sama. Jom follow Papaglamz.

http://www.papaglamz.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html?m=1

Komen entri ni jugakz..

http://www.papaglamz.com/2014/12/duhai-si-bawang-putih.html?m=1

Terima Kasih..

avatar

Assalam ! :)

Saya dari blog

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

join segmen yang sama :) done follow sini. followback ya ? ^^

Click to comment