Type something and hit enter

author photo
By On

Assalamualaikum .

insyaallah hari ni aku akan keluarkan list senarai blog untuk di blogwalking oleh kita semua !!



tpi smalam kan.. banyak yg bagi URL blog dekat fb. so, aku buat dua list la yer.

1. LIST Follow dan BW . ( untuk yg buat entri atau letak link dekat blog )
2. List Blogwalking .* kalau nak follow terpulang . ( letak link dekat fb ).

ok. faham kan.

" ehh ubai kenapa ubai buat cam  ni? "

jawapannya : penyertaan hnya di blog kan.. tp saja ubai include juga yg tulis kat fb. sbb kita semua ni kan kawan.. huhu

jom kita mula kan dengan bismillah :)

1.List Follow dan BW : * korang kena BW dan follow yer .


  1. http://jmbelog.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html
  2. http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html
  3. http://sepulohsen.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html
  4. http://sayasukala.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html
  5. http://khairunnisa3020.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html
  6. http://mak-atam.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html?m=1
  7. http://huhahuhajerr.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html
  8. http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html
  9. http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html
  10. http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html
  11. http://www.kindhearty.blogspot.com/
  12. http://miszhafiza.blogspot.com/
  13. http://fazariffen.blogspot.com/

2. List Blog Walking .* di alu-alukan follow juga k ^^


  1. http://hazlinnazri.blogspot.com
  2. http://bilaakutravel.blogspot.com/
  3. http://sirama2gadong.blogspot.com/
  4. http://me-hachi.blogspot.com/
  5. http://lissadblog.blogspot.com/
  6. http://www.zahidahwahid.com/
  7. http://www.ninamirza.blogspot.com/
  8. http://www.keluargahebat.com/
  9. http://mizmalyn.blogspot.com/
  10. http://claraemilycancer.blogspot.com/


  1. http://adna2029.blogspot.com/
  2. http://alibukansetan.blogspot.com/
  3. http://ahlammiera.blogspot.com/
  4. http://cendolovers.blogspot.com/
  5. http://ummuaqill.blogspot.com/
  6. http://saadah97.blogspot.com/
  7. http://mohdzarin.com/blog/
  8. http://www.miraclevitaminss.com/
  9. http://www.puterymemory.com/
  10. http://www.ummimamabiz.com/




  1. http://noriztailor.blogspot.com/
  2. http://www.susteradvice.com/
  3. http://honeokuza.blogspot.com/
  4. http://yatiadam.com/
  5. http://jalalboy.blogspot.com/

fuhhh.. banyaknyaa.. hehe.. selamat berblogwalking k ^^

kalau ada link yg tk dpt nak masuk tu.. bgtau k ^^

thankz sbb sudi join ^^

ubai dah blogwalking smua blog atas ni ^^ v

jangan lupa blog ubai k ^^ datang selalu deh :P

sekian .--> like page ubai yerr !!


Jom komen dibawah

Comments
11 Comments

11 comments

avatar

Thankyou Ubai.. Salam perkenalan ^^

avatar

dah tutup ke? tak sempat nak join..apapun..memang Acik selalu jugak BW mereka ni

avatar

Ala saya terlepas..xsempat nk join
Jemput singgah blog saya yer http://zianaeunos.blogspot.com

avatar

wah... blogwalking, saya suka..saya suka... tqs for sharing...

avatar

http://lukmanganu.blogspot.com

avatar

hai ubai. www.rinaprettyhealthy.com

avatar

wahh.. bw.. thanks for sharing..

avatar

Assalamualaikum, salam perkenalan dan terima kasih...
bercuti ke luar negara dengan bajet ciput? jom singgah blog aku...

avatar

JEMPUT JOIN SINI http://jmbelog.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-fpllowers.html

Click to comment