Senarai Blog : Segmen : Blogwalking !

24 Oktober 2014


Assalamualaikum .

insyaallah hari ni aku akan keluarkan list senarai blog untuk di blogwalking oleh kita semua !!



tpi smalam kan.. banyak yg bagi URL blog dekat fb. so, aku buat dua list la yer.

1. LIST Follow dan BW . ( untuk yg buat entri atau letak link dekat blog )
2. List Blogwalking .* kalau nak follow terpulang . ( letak link dekat fb ).

ok. faham kan.

" ehh ubai kenapa ubai buat cam  ni? "

jawapannya : penyertaan hnya di blog kan.. tp saja ubai include juga yg tulis kat fb. sbb kita semua ni kan kawan.. huhu

jom kita mula kan dengan bismillah :)

1.List Follow dan BW : * korang kena BW dan follow yer .


  1. http://jmbelog.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html
  2. http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html
  3. http://sepulohsen.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html
  4. http://sayasukala.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html
  5. http://khairunnisa3020.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html
  6. http://mak-atam.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html?m=1
  7. http://huhahuhajerr.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html
  8. http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html
  9. http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html
  10. http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html
  11. http://www.kindhearty.blogspot.com/
  12. http://miszhafiza.blogspot.com/
  13. http://fazariffen.blogspot.com/

2. List Blog Walking .* di alu-alukan follow juga k ^^


  1. http://hazlinnazri.blogspot.com
  2. http://bilaakutravel.blogspot.com/
  3. http://sirama2gadong.blogspot.com/
  4. http://me-hachi.blogspot.com/
  5. http://lissadblog.blogspot.com/
  6. http://www.zahidahwahid.com/
  7. http://www.ninamirza.blogspot.com/
  8. http://www.keluargahebat.com/
  9. http://mizmalyn.blogspot.com/
  10. http://claraemilycancer.blogspot.com/


  1. http://adna2029.blogspot.com/
  2. http://alibukansetan.blogspot.com/
  3. http://ahlammiera.blogspot.com/
  4. http://cendolovers.blogspot.com/
  5. http://ummuaqill.blogspot.com/
  6. http://saadah97.blogspot.com/
  7. http://mohdzarin.com/blog/
  8. http://www.miraclevitaminss.com/
  9. http://www.puterymemory.com/
  10. http://www.ummimamabiz.com/




  1. http://noriztailor.blogspot.com/
  2. http://www.susteradvice.com/
  3. http://honeokuza.blogspot.com/
  4. http://yatiadam.com/
  5. http://jalalboy.blogspot.com/

fuhhh.. banyaknyaa.. hehe.. selamat berblogwalking k ^^

kalau ada link yg tk dpt nak masuk tu.. bgtau k ^^

thankz sbb sudi join ^^

ubai dah blogwalking smua blog atas ni ^^ v

jangan lupa blog ubai k ^^ datang selalu deh :P

sekian .--> like page ubai yerr !!


11 ulasan:

  1. Thankyou Ubai.. Salam perkenalan ^^

    BalasPadam
  2. dah tutup ke? tak sempat nak join..apapun..memang Acik selalu jugak BW mereka ni

    BalasPadam
  3. Ala saya terlepas..xsempat nk join
    Jemput singgah blog saya yer http://zianaeunos.blogspot.com

    BalasPadam
  4. wah... blogwalking, saya suka..saya suka... tqs for sharing...

    BalasPadam
  5. http://lukmanganu.blogspot.com

    BalasPadam
  6. hai ubai. www.rinaprettyhealthy.com

    BalasPadam
  7. wahh.. bw.. thanks for sharing..

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum, salam perkenalan dan terima kasih...
    bercuti ke luar negara dengan bajet ciput? jom singgah blog aku...

    BalasPadam
  9. JEMPUT JOIN SINI http://jmbelog.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-fpllowers.html

    BalasPadam

Kataubaid© .